• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

ATK-päivät verkossa – Tule tutustumaan virtuaaliosastoille

Mediconsult - 18/05/2021

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestetään virtuaalisesti 25.-26.5. Myös tapahtuman näyttely toteutetaan verkossa, joten pääset helposti vierailemaan osastoilla. Tervetuloa!

Tapahtuman näyttelyaluetta on kehitetty entisestään, joten virtuaaliosastoilla on helppo olla vuorovaikutuksessa. Pääset mm. keskustelemaan avatar-hahmojen avulla. Myös chat ja käyntikorttityökalu ovat käytössä. Lisäksi osastoilla on erilaisia kilpailuja – tule kiertelemään!

Osastollamme pääset tutustumaan Mediconsultin järjestelmistä koostuvaan Mediconsult Saga® -tietojärjestelmäkokonaisuuteen, joka sisältää mm. Mediatrin sekä selainkäyttöiset järjestelmämme Saga Sosiaalihuollon, Saga Terveydenhuollon, Saga Kuntoutuksen sekä Saga Kotihoidon. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu OmaSaga-etäpalveluratkaisu, joka on terveyden- ja sosiaalihuollon toimijoille suunniteltu järjestelmä vahvan tunnistautumisen jälkeiseen asiointiin, yhteydenpitoon ja etähoitoon.

Asiantuntijamme saat kiinni tapahtuma-alusta Brellassa sekä chatin välityksellä. Osastollamme ovat paikalla Johanna Vaha ja Antti Taskinen

Messuilla voi vierailla maksutta

Mediconsultin osastolla voit myös ladata käyttöösi potilastietojärjestelmän ostajan checklistin, katsoa webinaareja ja osallistua kilpailuun. Lisäksi pääset kuulemaan pikaesittelyjä Mediconsult Saga -tietojärjestelmäkokonaisuudesta sekä OmaSaga-etäpalveluratkaisusta. 

Pääset vierailemaan Mediconsultin osastolle, vaikka et osallistuisikaan ATK-päiville. Astu osastolle tästä!

Osastolle saapuessasi saat oman avatar-hahmon, jonka avulla kuulet ja näet messuhenkilöstömme. Kirjoita siis nimesi avautuvaan ruutuun ja klikkaa Join. 

Seminaariohjelman näet tapahtuman sivuilla.

Nähdään ja kuullaan atk-päivillä! 

P.S. Mediconsultin osasto toimii myös virtuaalikahvilana! Tule juttelemaan henkilöstömme kanssa ja saat kahvin, ihan oikean 😊.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 12/10/2021

Hammaslääkäripäivät marraskuussa – Mediconsult osastolla 1c6

Hammaslääkäripäivät järjestetään 11.-13.11. Helsingin Messukeskuksessa – tervetuloa paikan päälle torstaina ja perjantaina 11.-12. marraskuuta!

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta