• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

eHealth2022 ja Sosiaalialan asiantuntijapäivät – Mediconsult osallistuu useisiin tapahtumiin syksyllä

Mediconsult - 06/09/2022

Messut ja tapahtumat ovat jälleen pyörähtäneet käyntiin, ja Mediconsult osallistuukin useisiin tilaisuuksiin syksyllä. Tervetuloa vierailemaan osastoillamme, tapaamme teitä mielellämme taas kasvokkain!

Syksyn ensimmäinen tapahtuma on Esko Systems Oy:n asiakas- ja sidosryhmäpäivät 20.–21.9. Oulussa. Yhteistyökumppanina Mediconsultilla on messuosasto, jossa pääsee tutustumaan mm. Saga Sosiaalihuolto -tietojärjestelmään, joka Eskon Systemsin kilpailutuksen myötä on tulossa käyttöön Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin hyvinvointialueille. Osastolla ovat paikalla sosiaalihuollon myyntipäällikkö Johanna Vaha sekä liiketoimintapäällikkö Kristiina Moilanen ja terveydenhuollon palveluiden liiketoimintajohtaja Antti Kokkonen.

Syyskuussa järjestetään myös eHealth2022-seminaari 28.–30.9. Suomen Telelääketieteen ja eHealth seuran järjestämälle konferenssiristeilylle osallistuvat Mediconsultin lääketieteellinen johtaja Ville Salaspuro ja terveydenhuollon palveluiden myyntipäällikkö Antti Taskinen, joka kertoo lisää terveydenhuollon ja tiedolla johtamisen tietojärjestelmäratkaisuista.

Saga Sosiaalihuolto -asiakastietojärjestelmään pääsee tutustumaan myös Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Oulussa 4. lokakuuta. Tervetuloa keskustelemaan sosiaalihuollon myyntipäällikkö Johanna Vahan kanssa!

Nähdään messuilla!

Huomaa myös Mediconsultin järjestämä seuraava Hyvinvointialueiden Suomi -webinaari, joka pidetään 6.10. klo 8. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kuulemaan tietoon perustuvasta rakenteellisesta sosiaalityöstä!

New call-to-action

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 06/09/2023

Hyvinvointialueiden Suomi -webinaari 12.10. puntaroi soten säästöjen ja kehittämisen tasapainoa

Hallitusohjelmassa on asetettu kunnianhimoiset tavoitteet sote-palveluiden parantamiseksi ja hyvinvointialueiden kustannusten kasvun hillitsemiseksi.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta