• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

HIMSS22 kokoaa terveysteknologian huiput kesäkuussa – Mediconsult mukana

Mediconsult - 18/05/2022

Mediconsult osallistuu HIMSS European Health Conference & Exhibition -tapahtumaan 14.–16.6. Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma toimii foorumina terveydenhuollon kehitykselle teknologian ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Digitaalisen transformaation tarve terveydenhuollossa on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Parin vuoden tauon jälkeen järjestettävä HIMSS kokoaa yhteen terveysteknologian kansainvälisiä asiantuntijoita ja luennoitsijoita sekä alan yrityksiä.

Mediconsult on mukana Suomi-paviljongissa, joka kokoaa kotimaiset toimijat. Löydät meidät osastolta 916. Tervetuloa kuulemaan digitaalisen terveydenhuollon ajankohtaisia teemoja – nähdään kesäkuussa!

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan HIMSSin sivuilla.

HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) on voittoa tavoittelematon, maailmanlaajuinen jäsenpohjainen organisaatio, joka on sitoutunut uudistamaan terveysekosysteemiä tiedolla ja teknologialla.

HIMSS22 Europe -tapahtuman suomalaispartnerit ovat: sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki Health Capital Helsinki -hankkeellaan, Helsingin yliopisto, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, Turku Science Park, KuopioHealth, OuluHealth ja Messukeskus.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 06/09/2022

eHealth2022 ja Sosiaalialan asiantuntijapäivät – Mediconsult osallistuu useisiin tapahtumiin syksyllä

Messut ja tapahtumat ovat jälleen pyörähtäneet käyntiin, ja Mediconsult osallistuukin useisiin tilaisuuksiin syksyllä. Tervetuloa vierailemaan osastoillamme, tapaamme teitä mielellämme taas kasvokkain!

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta