• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Hyväntekeväisyyttä ja yhteishenkeä Kilometrikisassa

Mediconsult - 04/10/2021

Mediconsultin oma pyöräilyjoukkue Medipyöräilijät polki tämän vuoden Kilometrikisassa reilut 20 400 kilometriä. Kilometrikisan ohessa osallistuimme myös SPR:n Ketjureaktio-kampanjaan, jonka myötä kilometrisaldomme kerrytti yhteensä 1009 euron lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Mediconsult on osallistunut valtakunnalliseen Kilometrikisaan Medipyöräilijät-joukkueellaan jo seitsemänä vuonna. Kilometrikisa on Suomen pyöräilykuntien verkoston organisoima joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Samalla olemme osallistuneet Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktioon, jossa lahjoitetaan jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euro SPR:n avustustyöhön.

Vähemmän ympäristöpäästöjä, enemmän yhteishenkeä

Vuoden 2021 kisa käytiin 1.5.–22.9. välisenä aikana. Joukkueemme 37 polkijan voimin säästimme 1428 litraa bensiiniä ja 3570 kg hiilidioksidipäästöjä.

”Pidän siitä, että Kilometrikisa luo myös yhteishenkeä ja tuo jutunjuurta MCläisten kesken. Yhdessä polkeminen onkin osa MCculture-työkulttuuriamme”, Medipyöräilijöiden perustaja ja kapteeni Tarja Miettinen kuvailee.

Pyöräilykuntien verkosto kertoo, että kokonaisuudessaan vuoden 2021 Kilometrikisaan kirjattiin yli 27 miljoonaa kilometriä, joilla säästyi bensaa reilut 1,9 miljoonaa litraa ja CO2-päästöjä yli 4,7 miljoonaa kilogrammaa. Samalla Ketjureaktioon kerättiin melkein 94 500 euroa.

”Olen iloinen, että Kilometrikisasta on tullut jo perinne. Medipyöräilijät osallistuu myös ensi vuonna ja haastamme muutkin mukaan! Kerää siis oma joukkue ja tule mukaan polkemaan niin kunnon, ympäristön kuin hyväntekeväisyyden puolesta”, Tarja Miettinen kannustaa.

Pyöräily-kilometrikisa-Kati4Pyöräily-kilometrikisa-Kati3Pyöräily-kilometrikisa-Kati2

Medipyöräilijöiden kuvasatoa Kilometrikisan ajalta

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/05/2022

Paluumuutto Mediconsultille – kun yhteisöllisyys ja merkityksellinen työ vetivät takaisin

Työntekijöiden urapolut vievät usein työroolista ja haasteista toiseen sekä vanhan tutun organisaation että uuden talon välillä. Ohjelmistoasiantuntijamme Anne palasi neljän ja puolen vuoden jälkeen takaisin MC:lle alkuvuodesta 2022, eikä kadu...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta