• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Kauniita sanoja kollegoista – näin työntekijämme sanovat toisistaan

Mediconsult - 02/12/2021

Mediconsultilla on jo viisi vuotta peräkkäin valittu Vuoden MCläinen, jonka henkilöstö äänestää keskuudestaan yrityksemme arvoihin pohjautuen. Äänen antamisen yhteydessä on mahdollista jättää perustelut valinnalleen – ja mitä kehuja MCläiset toisistaan antoivatkaan! Kokosimme tämän syksyn äänestyksessä annettuja perusteluja yhteen tuodaksemme ilmi, millaisia työkavereita me mediconsultlaiset olemme toisillemme. 

Suorat henkilöviittaukset on anonymiteetin nojalla jätetty teksteistä kokonaan pois, muuten tekstit ovat suoria lainauksia äänestystuloksista.

MCläisistä sanottua Vuoden MCläisen äänestyksessä 2021

sitaatti"Tämä henkilö pyrkii kehittämään prosesseja ja toimintamalleja, uskaltaa tuoda esille epäkohtia ja pyrkii parantamaan niitä. Tsemppaava tsemppaaja! :) Molemmilta äänestämiltäni henkilöiltä löytyy myös rautainen ammattitaito ja taitoa myös jakaa tietämystään. Lisäksi heiltä löytyy aina aikaa auttaa."

sitaatti2"Hän on aktiivinen asiantuntija, joka jatkuvasti kehittää vastuualueensa asioita. Toimii aina toisia arvostavasti, sekä Mediconsultin sisällä että asiakas- kohtaamisissa. Asiakaskohtaamisissa rauhallinen, positiivinen ja kunnioittava ja samalla vie asioita eteenpäin. Todellinen kultakimpale työkaverina ja ihmisenä."


sitaatti"Hän kuuntelee ja pohtii ratkaisuja sekä toimii yli kaikkien tiimi- ja projektirajojen ihmisiä yhdistäen. Tämä henkilö on sellainen ihmispullollinen "SanaSolia" MC:n yhteisöön."


sitaatti2

"Tämä henkilö on auttava ja kannustava tiukoissakin tilanteissa. Hänen asiantuntijuuttaan arvostavat sekä kollegat että asiakkaat. Hänellä on hieno kyky saada asiat järjestykseen ja pilkkoa suuret kokonaisuudet toteutettaviin osiin. Hän on ystävällinen, tuo iloa päivään ja kiittää tehdystä työstä."sitaatti"Hän on pitkän linjan MCläinen, joka on ystävällinen, asiantunteva ja muuntautuu hyvin monenlaiseen työrooliin tarpeen vaatiessa. Hän on hyvä esimerkki siitä, millainen on monipuolisella osaamisella varustettu joukkuepelaaja, jolta hoituu niin yhteisötehtävät, ohjelmistokehitys kuin projektipäällikkyyskin. On kehittämishaluinen ja aina ystävällinen. Hänen kanssaan on ilo työskennellä ja häneltä oppii aina uutta!"

 

sitaatti"Ammatimainen ote, jämpti ja rehellinen asenne huokuu tämän henkilön jokapäiväisessä työskentelyssä. Hän on kollegoitaan ja asiakkaita kohtaan mukava, auttavainen ja ystävällinen. Hänen aikaisempi kokemus MC:llä näkyy ja on hyödyksi etenkin uusien MCläisten perehdyttämisessä. Tekee työtään aina pieni pilke silmäkulmassa. Monet mukavat naurut saatu jo lyhyen tutustumisen aikana!"

 

sitaatti"Kyseinen henkilö on koko etätyöajan aktiivisesti toiminut sen puolesta, että salolaiset (ja miksei muutkin) tuntisivat itsensä osaksi porukkaa ja yhteys MCläisyyteen säilyy etäisyyksistä riippumatta. Hän on koordinoinut virtuaalisia kahvitaukoja, toivottanut uudet työntekijät tervetulleiksi, järjestänyt leikkimielisiä kisoja jne. Pieniä hauskoja juttuja, mutta niin tärkeitä korona-aikana!"

 

Organisaatiossamme on käytössä myös Teams-kanavana toteutettu Kehuseinä, jonne positiivista palautetta ja kehuja saa antaa ympäri vuoden. Mitä muuta yhteisöömme kuuluu ja millaista meillä on työskennellä? Tutustu työkulttuuriimme tai kurkista arkeemme Instagram-tililtämme.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/05/2022

Paluumuutto Mediconsultille – kun yhteisöllisyys ja merkityksellinen työ vetivät takaisin

Työntekijöiden urapolut vievät usein työroolista ja haasteista toiseen sekä vanhan tutun organisaation että uuden talon välillä. Ohjelmistoasiantuntijamme Anne palasi neljän ja puolen vuoden jälkeen takaisin MC:lle alkuvuodesta 2022, eikä kadu...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta