• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Kesätöissä Mediconsultilla

Rasmus - 04/07/2018

Olin Mediconsult Kuopiossa kesätöissä pari viikkoa kesän alussa. Kävin työhaastatteluissa 8. toukokuuta, ja jo silloin sain positiivisen kuvan paikasta. Rento ilmapiiri valtasi mieleni, vaikka istuinkin piinapenkissä. Viikko meni ja kuulin, että aloitan maanantaina 4. kesäkuuta. Olin innoissani.

Ensimmäinen päiväni alkoi siten, että Petteri kertoi talon käytännöistä ja mitä tulen tekemään täällä ollessani. Olin mukana aamupalaverissa, jossa jokainen kertoo viikon tavoitteen. Palaveri pidettiin seisten. Muistan miettineeni, että miksi, mutta sitten huomasin, että siinä oli järkeä. Jokainen nimittäin keskittyi täysillä asiaan ja kaikki olivat samassa asemassa vuorollaan. Jo silloin huomasin porukan olevan ammattitaitoinen - oli mukava hypätä semmoiseen kelkkaan, jossa ihmiset ovat positiivisia ja ilmapiiri hyvä.

Päiväni koostui normaalisti tietokoneen ääressä erilaisissa tehtävissä. Kopioin mm. tietoa Dokuwiki-ohjelmistoon. Samalla sain paljon tietoa siitä, millaista tämä työ on. Palavereissa olin kuuntelijan roolissa ja kuulin paljon uusia asioita.

Mitä opin?

Sain tarkemman käsityksen alan töistä ja näin paljon uusia asioita. Sellaisia asioita, joita tulen hyödyntämään ehdottomasti myös jatkossa. Jokainen päivä oli antoisa, vaikka pitkät päivät väsyttivät. Joka päivä opin jotain uutta. Ensimmäistä kertaa elämässäni töihin oli ihan jees tulla. Mikä tärkeintä, tajusin miten tärkeää on käydä myös (pulla) kahvilla.

Rasmus

KIRJOITTAJA Rasmus

Lisää samasta aihealueesta

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta