• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

MC-Group Oy:n tytäryhtiö MC Medisoft Ltd ja srilankalainen Biomed yhteistyöhön

Mediconsult - 07/09/2018

Osapuolet allekirjoittivat sopimuksen 30.8.2018 toimittaakseen ja ylläpitääkseen suomalaisia terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja Sri Lankassa.

Sri Lankassa toimiva MC-Group Oy:n tytäryhtiö MC Medisoft on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen srilankalaisen Biomedin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on vastata srilankalaisen terveydenhuollon kehitystarpeisiin. Yritykset pyrkivät suunnittelemaan ja lokalisoimaan Suomessa kehitettyjä ohjelmistoratkaisuja Sri Lankan julkisen sekä yksityissektorin tarpeisiin. Lisäksi yritykset sopivat ratkaisujen jatkuvasta ylläpidosta.
 
Palvelut rakentuvat ammattilaiskäyttöön suunnatuista potilastietojärjestelmistä sekä kansalaisille suunnitelluista henkilökohtaisista sähköisistä asiointiratkaisuista. Sähköiset tietojärjestelmäratkaisut pitävät sisällään mm. tietovarastoratkaisun sekä toiminnanohjausjärjestelmän.
 
Palvelut tuovat tiedot saataville oikeaan päätöksentekoaikaan, tuoden kustannustehokkuutta ja tehostaen kansallista terveydenhuoltoa. MC Medisoft jakaa suomalaisen emoyhtiönsä osaamista paikallisesti ja vie pohjoismaista terveydenhuollon mallia Sri Lankaan.     

MC Medisoft (Private) Limited

MC Medisoft (Private) Limited toimittaa korkealaatuisia IT-ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Ydinratkaisuihin kuuluvat digitaaliset palvelut ja mobiilikirjaaminen. 

http://mcmedisoft.com/

Mediconsult Oy

Mediconsult on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Yrityksen ratkaisut ovat käytössä yli tuhannessa organisaatiossa ympäri Suomen niin yksityisellä kuin julkisella puolella.

https://www.mediconsult.fi/

Biomed Imaging Systems

www.biomed-sl.com

Lisätietoja antaa

Timo Rovas
Executive Vice President

timo.rovas@mcmedisoft.com

 

Lisää samasta aihealueesta

Jenni Rytkönen - 29/11/2018

Hammaslääkäripäivillä puhutti Potilastiedon arkistoon liittyminen ja Mediatrin uudet ominaisuudet kiinnostivat

Hammaslääkäripäivät on Suomen suurin suun terveydenhuollon ammattilaisten tapahtuma, joka järjestettiin 22.-24.11. Helsingin Messukeskuksessa. Mediconsult on osallistunut Hammaslääkäripäiville useasti, ja olimme tuttuun tapaan paikalla tänäkin...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta