• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult kotimaisten ohjelmistoyhdistysten jäseneksi

Mediconsult - 16/05/2022

Mediconsult on liittynyt ​​​​​​​Ohjelmisto- ja e-business ry:n sekä Koodia Suomesta ry:n jäsenyritykseksi.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olemme osa aktiivista yritysyhteisöä ja mukana vaikuttamassa toimialaa koskevaan päätöksentekoon sekä tukemassa alan tutkimusta ja koulutusta. Yhdistykseen kuuluu yli 600 ohjelmisto- ja ohjelmistovetoista yritystä.

Saimme myös Koodia Suomesta -merkin osoituksena Suomessa kehitetyistä ja valmistetuista ohjelmistotuotteista. Merkin käyttöoikeuden saadakseen ohjelmistotuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 80 %.

Koodia Suomesta -yhdistyksellä on noin 250 jäsenyritystä tai -yhteisöä. Yhdistys organisoi Suomalaisen koodin päivän vuosittain 11. lokakuuta. Suomalaisen koodin päivällä juhlitaan suomalaista ohjelmistoalan osaamista ja sitä, että ala on Suomessa merkittävä työllistäjä. Samalla muistutetaan siitä, että ohjelmistoalalle tarvitaan monenlaisia ihmisiä ja että ohjelmistoalan yrityksiä on kaiken kokoisia ja ympäri Suomen.

Voit tutustua tarkemmin Ohjelmisto- ja e-business ry:hyn ja Koodia Suomesta ry:hyn.

Olemme myös Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja Mediconsult Saga® -ratkaisuillamme on Avainlippu

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 16/06/2022

Partiolaisten Kajo-suurleirin lääkintä kirjaa Mediconsultin mobiiliratkaisulla

Mediconsultin mobiilikirjaamisratkaisu on jälleen käytössä partioleirillä. Heinäkuinen Suomen Partiolaisten suurleiri Kajo kokoaa yli 13 000 partiolaista Evon metsiin Hämeenlinnaan. Edellisellä Ilves19-piirileirillä leirilääkinnässä työskentelevät...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta