• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult mukana Contact Forum -rekrytointitapahtumassa

Mediconsult - 25/01/2023

Olemme mukana Suomen suurimmassa korkeakouluopiskelijoiden rekrytointi- ja työelämätapahtumassa Contact Forumissa Helsingin Messukeskuksessa torstaina 26.1.2023 klo 10–17. Tule tapaamaan MCläisiä osastollemme C17 ja osallistu arvontaan!

Mediconsultilla tuemme kehittymistäsi ja omannäköisen urapolkusi toteuttamista. Osastolla tavattavissa olevat MCläiset ovat tästä eläviä esimerkkejä: Junior QA Engineer Kristiina ja järjestelmäasiantuntija Miiro aloittivat MC-uransa Service Deskissä. Mikko tuli Mediconsultiin ohjelmistoasiantuntijaksi ja tekee nyt harjoittelua ohjelmistokehittäjänä. Linda tuli tekemään diplomityötä ja on nykyään projektipäällikkö. 

Kehitämme laadultaan parhaaksi arvioitua suomalaista sote-tietojärjestelmää. Kaiken takana on taitava, moniammatillinen ja toisiaan tukeva Mediconsult-yhteisö. Ratkaisuillamme helpotamme sotealan arkea ja parannamme suomalaisten hyvinvointia.

Arvostamme toisissamme erityisesti monipuolista asiantuntijuutta sekä työyhteisöä, jossa tehdään yhdessä. Arvostamme sinua omana itsenäsi ja saat kehittyä huippuammattilaisten tukemana. Etsimme osaavaan ja iloiseen joukkoomme uusia tekijöitä Helsinkiin, Saloon, Kuopioon, Joensuuhun, Ouluun tai joustavasti etätöihin.

Löydätkö itsestäsi kehittymishaluisen Software- tai QA Engineerin, IT- Software tai Service Desk Specialistin tai haluat työskennellä muissa monipuolisissa tehtävissä tietojärjestelmien parissa? Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Kesätöitä tarjoamme ohjelmistokehityksessä ja Service Deskissä. 

Muista työ- tai harjoittelumahdollisuuksista voit kysyä Talent Acquisition Specialist Ina Hollinilta. Verkostoidu kanssamme: https://ura.mediconsult.fi/

Lue myös:

Paluumuutto Mediconsultille – kun yhteisöllisyys ja merkityksellinen työ vetivät takaisin

 

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 06/09/2023

Hyvinvointialueiden Suomi -webinaari 12.10. puntaroi soten säästöjen ja kehittämisen tasapainoa

Hallitusohjelmassa on asetettu kunnianhimoiset tavoitteet sote-palveluiden parantamiseksi ja hyvinvointialueiden kustannusten kasvun hillitsemiseksi.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta