• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult mukana Fysioterapia ja kuntoutus 2018 -tapahtumassa Messukeskuksessa 3.-4.10.2018

Mediconsult - 24/09/2018

Koulutuspäivistä ja messuista koostuva fysioterapian ja kuntoutuksen uusi suurtapahtuma kutsuu kaikki alan ammattilaiset 3.-4.10.2018 Helsingin Messukeskukseen!

Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin suuntauksiin ja palveluihin. Mukana on noin 200 näytteilleasettajaa ja kolme ohjelmalavaa, jotka tarjoavat sekä lyhyempiä tietoiskuja että syvemmin aiheeseen pureutuvia puheenvuoroja.

Messut ovat avoinna ke 9-17 ja to 9-16. Ammattilaisilla on messuille vapaa pääsy rekisteröitymällä ennakkoon. Rekisteröidy mukaan tapahtumaan tästä!

Löydät osastomme Messukeskuksen näyttelyhallista 3, käytävältä C.

Nähdään lokakuussa!

Lisää samasta aihealueesta

Heini Sahlberg - 15/04/2019

"Tieto ei ole kaakana" – eHealth kuopiolaisittain

Kuten otsikosta voi ehkä päätellä, tämän vuoden kansainvälinen eHealth-konferenssi pidettiin Kuopiossa. Terveydenhuollon ammattilaisille ja palveluiden kehittäjille suunnattu tapahtuma tuo uutta tietoa digitaalisen terveydenhuollon kehityksestä ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta