• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult mukana Lääkäri 2019 -tapahtumassa

Mediconsult - 17/12/2018

Tervetuloa tapaamaan meitä Lääkäri 2019 -tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen 9.-11.1.2019.

Lääkäri 2019 on Suomen suurin terveydenhuoltoalan ammattitapahtuma ja vuoden tärkein lääkärien koulutustapahtuma. Tapahtuman teemaksi on tänä vuonna valittu luottamus. Teema näkyy vahvasti kurssisisällöissä ja siitä puhutaan monista eri näkökulmista.

Löydät meidät tänä vuonna osastolta 2f58, jolla esittelemme muun muassa Kanta-yhteyden mahdollistavaa kevytjärjestelmä Siroa sekä mobiiliin reseptinkirjoitukseen soveltuvaa Medireseptiä. 

Rekisteröidy tapahtumaan täältä: http://laakaripaivat.messukeskus.com/info/ 

Tapahtuman sisäänpääsyyn ovat oikeutettuja lääkärit, hammaslääkärit, eläinlääkärit, apteekkihenkilökunta sekä lääketieteen 4.-6. vuosikurssien opiskelijat. 

Nähdään tammikuussa!

 

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 07/03/2019

Mediconsultin inspiroivat naiset IT-alalla #SurfaceTheWomen

IT-alalle voi päätyä suoraan opiskeluiden kautta tai erilaisten sattumusten summana. Mediconsultin henkilöstöstä noin 43 % on naisia, mikä on huomattavasti enemmän kuin teknologia-alalla keskimäärin, sillä Teknologiateollisuuden mukaan vain yksi...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta