• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult mukana pyöräilemässä ilmastonmuutosta vastaan

Mediconsult - 12/04/2019

Mediconsult on jälleen tänä kesänä mukana Kilometrikisassa sekä Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräyksessä. Keräyksessä yritys tai joukkue lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 1€ per poljettu 25 kilometriä.

Ketjureaktio on Punaisen Ristin varainhankintakampanja, jossa poljetaan tänä vuonna ilmastonmuutosta vastaan. Avustusvarat käytetään ilmastonmuutoksesta eniten kärsiville alueille eteläisessä Afrikassa ja Tadzhikistanin vuoristoalueilla, joilla kuivuus ja jäätikön sulaminen aiheuttavat nälänhätää, juomaveden puutetta sekä luonnonkatastrofeja.

Kilometrikisa liikuttaa henkilöstöä

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jonka tarkoituksena on saada ihmiset liikkumaan työmatka- ja arkipyöräilyn merkeissä.

Pyöräillyt kilometrit kirjataan ylös kisan verkkosivulle, jossa voi seurata sekä omaa että joukkueen edistymistä pyöräilykauden aikana

Tuotekehityspäällikkö Kimmo Rissanen Kuopion toimistolta on ollut mukana kisassa vuodesta 2015 alkaen:

”Ajan ympäri vuoden perinteisellä pyörällä, kesällä työmatkojen lisäksi maantiepyörällä lenkkejä. Minusta pyöräily on ollut erinomainen kulkuväline työmatkoilla. Ainakin oma terveys ja ympäristö hyötyvät. Noin 10 kilometrin työmatka ei vie olennaisesti enempää aikaakaan verrattuna julkisiin kulkuvälineisiin. Itselläni on vielä etuna monipuolisesti reittivaihtoehtoja mukavissa Kuopion maisemissa. Kisa sinänsä on ainakin herättänyt meillä keskustelua pyöräilystä, mikä ehkä kisasta riippumatta on lisännyt kiinnostusta pyöräilyyn ja aktivoinut muitakin.”

Ilmastoasioita arkipäivään

Mediconsult on yrityksenä mukana myös Fridays for future -kampanjassa, joka on koululaisten aloittama koululakko ilmaston puolesta. Mediconsultilla ei kuitenkaan lakkoilla, vaan perjantaisin kannustetaan työntekijöitä tekemään ilmastotekoja: valitsemaan kasvis- tai vegaaniruokaa lounaaksi, pitämään etäpäivä tai kulkemaan työmatka auton sijaan julkisilla, kimppakyydeillä tai fillarilla. Ilmastotekoja varten on perustettu yhteinen Slack-kanava, jossa voi ehdottaa omaa ilmastoystävällistä tekoa. Kampanjan tavoitteena on saada työntekijät miettimään ilmastovalintoja myös kotona ja muinakin arkipäivinä.

Elina-pyöräilee

Kuvassa helsinkiläinen projektipäällikkö Elina Salo, joka pyöräilee perheineen työ- ja koulumatkat ympäri vuoden.

 

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 26/05/2020

Omaolon koronavirustaudin oirearviotietoja hyödynnetään THL:n uudessa Oirekartta-sovelluksessa

THL on julkaissut Oirekartta-sovelluksen, joka perustuu kansalaisten Omaolo-palvelussa itse ilmoittamiin koronavirustaudin oirearviotietoihin. Koronavirustaudin oirearviota on täytetty Omaolossa tähän mennessä jo 500 000 kertaa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta