• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsultin ja M C Medisoftin BI-ratkaisu käyttöön Polonnaruwan keskussairaalassa Sri Lankassa

Mediconsult - 20/11/2019

Mediconsultin ja sen tytäryhtiön M C Medisoftin BI-ratkaisu otettiin käyttöön perjantaina 1.11. Polonnaruwan keskussairaalassa Sri Lankassa juhlavin menoin. Tilaisuudessa oli läsnä Sri Lankan väistyvä presidentti Maithripala Sirisena sekä Mediconsultin ja M C Medisoftin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro yhdessä muun Sri Lankan tiimin kanssa.

Sairaaloiden tietojärjestelmiin integroitavan BI-ratkaisun avulla sairaalat voivat seurata toimintojaan operatiivisella tasolla, päivittäisistä työtehtävistä ja tehokkuudesta taloudellisiin lukuihin. Ratkaisu mahdollistaa myös tulevaisuuden suunnittelun saatuihin tietoihin peilaten. Hyödynnettävä data visualisoidaan ja koostetaan työpöytinä, kaavioina, kuvioina ja numeroina eri ammattiryhmille, esimerkiksi lääkäreille, taloushallinnolle ja terveysministeriölle. Tietovaraston avulla saatu tieto on mahdollista yhdistää muihin sairaaloihin ja organisaatioihin, jolloin myös he voivat hyödyntää saatua tietoa analysoinnissa ja raportoinnissa.  

Käyttöönotto on osa Sri Lankassa meneillään olevaa yhteystyöprojektia, jossa ovat mukana Mediconsultin ja M C Medisoftin lisäksi Sri Lankan terveysministeriö (Ministry of Health, Nutrition and Indigenous Medicine) sekä sen alainen viranomainen ICTA (Information and Communication Technology Agency).

Aiheesta lisää:

Mediconsult toimittaa terveydenhuollon tiedonhallintaratkaisuja Sri Lankan sairaaloihin

Sri Lankan digiministeri vieraili Suomessa – yhteistyö jatkuu

Sri Lankan terveysministeriö tutustui vierailullaan suomalaiseen terveysteknologiaan

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 26/05/2020

Omaolon koronavirustaudin oirearviotietoja hyödynnetään THL:n uudessa Oirekartta-sovelluksessa

THL on julkaissut Oirekartta-sovelluksen, joka perustuu kansalaisten Omaolo-palvelussa itse ilmoittamiin koronavirustaudin oirearviotietoihin. Koronavirustaudin oirearviota on täytetty Omaolossa tähän mennessä jo 500 000 kertaa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta