• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsultin joulukalenteri – kurkista luukkuihin

Mediconsult - 20/12/2021

Mediconsultin joulukalenterissa kurkistetaan tänä vuonna syvemmälle työkulttuuriimme, henkilöstöömme ja meihin yrityksensä erilaisten sisältöjen kautta. Kokosimme somekanavissamme päivittäin julkistetut luukut yhteen blogipostaukseen.

 

LUUKKU 1

Ensimmäisessä luukussa palataan menneiden vuosien pikkujouluihin! 🌟 Vuosien varrella meillä on tehty kaikkea sirkuskoulusta casinoiltoihin viime aikojen etäjuhlia unohtamatta. Mikä pikkujouluohjelma sinulle on jäänyt työelämästäsi mieleen?

Luukku1-historian-pikkujoulujaLUUKKU 2

#MCJoulukalenteri luukussa 2 jaetaan suloinen hetki ohjelmistoasiantuntijamme Marin työpäivästä: yläviitoset Muru-koiran kanssa asiakkaalle pidettävän koulutuspäivän kunniaksi. 🐾

Mari-Parviainen-ja-koulutuspäivä-Murun-kanssaLUUKKU 3

Oletko jo huomannut päivän teeman, kotimaiset valinnat? Osta työtä Suomeen -päivä kehottaa huomioimaan kotimaiset tuotteet ja palvelut sekä niiden työllistämisvaikutuksen: Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuodessa 10 000 työpaikkaa. Kotimainen valinta onkin vastuullisuusteko!

”Olemme ylpeitä Mediconsult Saga -ratkaisujemme Avainlipusta, sillä olemme sitoutuneita kehittämään suomalaista sotea ja hyvinvointia”, kertoo Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro. Kotimaisuus muodostaa yhden toimintamme kulmakivistä – sekä #MCJoulukalenteri'n 3. luukun! Lue blogipostaus aiheesta täältä. 

Osta-työtä-Suomeen-Mediconsult-vaaka1

 LUUKKU 4

Mitä Mediconsultilla tehdään 9-vuotiaan Helkan mielestä? Katso #MCJoulukalenteri'n 4. luukusta, mitä mieltä työntekijämme tytär on äidin työpaikasta!

HubSpot Video


LUUKKU 5

Joulu on lämminhenkinen ilon juhla, ja siksi #MCJoulukalenteri'n 5. luukussa nostetaan esiin työyhteisössämme jaettua hyvää mieltä! ❤️ Kokosimme blogipostaukseen kehuja, joita työntekijämme antoivat tänä vuonna toisistaan vuoden MCläisen äänestyksen yhteydessä. Mm. tällaisia me MCläiset olemme työkavereina. Lue blogi täältä.


LUUKKU 6

Itsenäisyyspäivän #MCJoulukalenteri'luukussa on historian havinaa ja tietenkin suomalaisuutta! 🇫🇮 Tiesitkö, että olimme vuonna 1984 mukana perustamassa Clinica Scandinavica -lääkäriasemaa Kanariansaarille, jonne vietiin mukana suomalaista terveydenhuollon osaamista ja tekniikkaa?
Kotimaisen soteosaamisen vienti on edelleen mukana toiminnassamme, sillä tytäryhtiömme M C Medisoftin lokaali toiminta sijaitsee Sri Lankassa!

Clinica_Scandinavica_1984-historiikki-2

 

LUUKKU 7

Millaista on työskennellä Mediconsultilla käytettävyyssuunnittelijana? #MCJoulukalenteri'n 7. luukussa kuullaan UX Designerimme Emmin ajatuksia työstään ja meistä työpaikkana!

HubSpot Video

 

LUUKKU 8

Joulukalenterimme tämän päiväisessä luukussa saadaan kuulla taitavan ohjelmistotestaajamme Markon oma joululaulu Joulun taikaa, jonka hän on säveltänyt viime vuonna lasten ksylofonilla. Videon kuvitus, sanat ja sävelmä siis Markon omaa tuotantoa – huikeaa! 

HubSpot Video

 

LUUKKU 9

Vuorossa jo #MCJoulukalenteri'n luukku nro 9! 🌟 Kuva Oulun toimistolta, jossa ohjelmistoasiantuntijamme Noora, järjestelmäasiantuntijamme Tuure ja tuotespesialistimme Tiina sekä Pätkis-corgi viettivät perjantai-iltapäivää Kanta-videota editoiden! 

Oulussa-Noora-Tuure-TiinaLUUKKU 10

Mikä on sushin sukulainen? Ja miten tämä liittyy Mediconsultiin? Katso joulukalenterimme luukku numero 10, jossa lääketieteellinen johtajamme Ville jakaa oman keinonsa olla kollegoilleen helposti lähestyttävä.

HubSpot Video

 

LUUKKU 11

Salon toimistollamme on nykyään satunnainen karvainen työkaveri, joka kuvanottohetkellä osallistui päivittäiseen etäkahvihetkeen   hyvin aktiivisesti, kuten näette! Kahvit ovat loppusyksystä aloittaneelle Skidi-koiran emän Riikalle tärkeä osa päivää ja tapa päästä lähemmäs tiimiä, joka pääosin on Kuopiossa sekä Helsingissä. Kiitos Skidille ja Riikalle luukusta
nro 11! 

Luukku-11-skidi-salossa-pienempi2


 

LUUKKU 12

#MCJoulukalenteri’n 12. luukussa jatketaan eilisen kaltaisissa etäkahvitunnelmissa! Ohjelmistopalveluiden tiimi kahvittelee etänä perjantai-iltapäivisin, ja ohessa kuvatodiste joulukuiselta kahvisessiolta merihenkisessä teemassa!  

OP-tiimi joulutunnelmissaLUUKKU 13

Päivän joulukalenteriluukussa kuullaan, mikä on parasta Mediconsultilla työskentelyssä tuotepäällikkömme Saijan mielestä. Entä minkä kautta Saijan mielestä syntyy parhaimmat oivallukset ja ideat? Katso video alta! 👇

HubSpot Video

 LUUKKU 14

Koulukalenterimme 14. luukussa kurkistetaan Kuopion toimiston humoristiseen jouluperinteeseen, Joulu-Bulliin! Se on pahville tulostettu koriste, joka nostetaan juhlallisesti Kuopion toimiston kattoon jo hyvissä ajoin ennen marraskuuta.  

Kuopiolaisten sanoin "jo vuosien ajan Bull on vahtinut, etteivät ylimääräiset joulunräyhät työnny palavereihin eikä kahvipöydässä erehdyksissäkään puhuta työasioista." Tätä ja kaikkea muuta on meidän #MCculture! 

Luukku-14-JouluBull

 LUUKKU 15

Urakehitystä ei tarvitse välttämättä hakea nykyisen työpaikan ulkopuolelta, ainakaan meillä. Tuoteomistajamme Juha-Matti vaihtoi vajaa vuosi sitten UX-tiimistä uusiin tehtäviin nähdäkseen tuotekehitystä uusin silmin. Tutustu Juha-Mattiin ja hänen uratarinaansa tarkemmin joulukalenterimme 15. luukussa! 

HubSpot Video

 

LUUKKU 16

Mitä 7-vuotiaalle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta potilastietojärjestelmä? Entä mitä tuotepäällikkö mahtaa tehdä? Joulukalenterimme tämän päiväisessä luukussa työntekijämme Satun poika Aapo, jolle ei tainnut vielä ihan olla selvää, minkä parissa äiti päivisin puuhailee!

HubSpot Video

 

LUUKKU 17

“Mediconsultilla työskentely on täynnä lämpöä ja hyvää mieltä, kuten Riitan keittämä joulupuuro” tiivistää yksi MCläinen. ❤ Ja tämä onkin ollut yli 40-vuotiaan ohjelmistotalon vanhoja perinteitä, joihin joulukalenterimme 17. luukussa kurkistetaan.  

Arkistojen kätköistä löytyi myös kuva Suvipäiviltä kuuden vuoden takaa, jossa MC:n entinen toimitusjohtaja Aarno harmonikan soitossa. Helsingin toimistoa edelleen koristava gramofoni oli puolestaan vuosia käytössä merkkinä uusista tehdyistä kaupoista! Vuosien saatossa on siten #MCculture pikkuhiljaa muotoutunut. Sen nykypäivästä voit lukea lisää täältä: https://www.mediconsult.fi/mc-culture  

Luukku-17-perinteetLUUKKU 18

Joulukalenterimme on halunnut koko kuun osoittaa ja kertoa eri tavoin, millainen on MC:n työyhteisö. Tässä yksi lisäys viestintä- ja markkinointitiimimme Viivin näkökulmasta videon muodossa.  

HubSpot Video

 LUUKKU 19

Meillä on jo yli 2000 seuraajaa Mediconsultin LinkedInissa! Mahtavaa, että niin moni on löytänyt tilimme! Oletko huomannut myös Mediconsultin Instagramin, jossa jaamme hetkiä mcläisten työarjesta ja -juhlasta? Tervetuloa seuraamaan #MCculture-työkulttuuriamme, jossa jaamme joulukalenterimme tyylistä materiaalia ympäri vuoden! Löydät meidät @mediconsult_oy.

Luukku-19-Instagram-tili


LUUKKU 20

Hyvää jouluviikkoa ja vuoden toisiksi viimeistä maanantaita! Päivän kalenteriluukusta paljastuu työntekijämme Annin etätyöpiste, joka on viritelty viimeisen päälle joulutunnelmaan piristämään vuoden viimeisiä työpäiviä. 

Annin-etätyöpiste

LUUKKU 21

Toimitusjohtajamme Tommin tämänpäiväisestä nimipäivästä johtuen jaamme #MCJoulukalenteri’ssa päivään sopivan nippelitiedon Mediconsultista! Työyhteisössämme on nimittäin tällä hetkellä useita kaimoja: meillä työskentelee esimerkiksi 7 Mikaa, 6 Petriä, 3 Katia ja 5 Anttia! Nimipäiväsankari-Tommejakin on yhteensä 3!  

Katso muita työyhteisöstämme kertovia numeroita blogistamme.


LUUKKU 22

Rekryvauhtimme on ollut tänä vuonna hurja, sillä avoimia työpaikkoja MC:llä oli vuonna 2021 yli 60! Saimme näihin avoimiin paikkoihin reilut 1500 hakemusta ja kerrassaan ilahduttavaa, että kiinnostimme työnantajina niin monia huikeita osaajia!  

Rekrytoinnissa hakijakokemus on meille erityisen tärkeää, joten voi sitä onnistumisen ja ilon tunnetta saadessamme lukea näitä päivän #MCJoulukalenteriluukusta löytyviä ja muita saamiamme palautteita. Kiitos jokaiselle!  

 

HubSpot Video

LUUKKU 23

Enää yksi yö jouluun! Toivotamme lämmintä jouluntunnelmaa Uudenmaan vammaispalvelusäätiön Pukkilan Pajan taitelijan joulukuvituksen myötä. Työ- ja päivätoimintakeskuksen tukeminen on Mediconsultin pitkäaikainen jouluperinne. 

Joulukuvat 2021-instagram-2


LUUKKU 24

Näin olemme päässeet viimeisen #MCJoulukalenteri’luukun ääreen, ja on aika kiittää tästä kuluneesta, hienosta vuodesta! Koko Mediconsult-yhteisö toivottaa kaikille rauhallista joulua & iloa uuteen vuoteen 2022! 🎄

HubSpot Video

 

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/05/2022

Paluumuutto Mediconsultille – kun yhteisöllisyys ja merkityksellinen työ vetivät takaisin

Työntekijöiden urapolut vievät usein työroolista ja haasteista toiseen sekä vanhan tutun organisaation että uuden talon välillä. Ohjelmistoasiantuntijamme Anne palasi neljän ja puolen vuoden jälkeen takaisin MC:lle alkuvuodesta 2022, eikä kadu...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta