• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsultlaiset tilastoina – miltä työyhteisömme näyttää numeroiden valossa?

Mediconsult - 23/09/2021

Monesti kerromme työpaikoista ja yrityksistä laadullisesti omaa yhteisöä, meininkiä ja kulttuuria kuvaillen. Meillä töitä tehdään yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti toisia kannustaen. Miltä Mediconsultin työyhteisö numeroina näyttää? Kokosimme henkilöstötilastoja ja avainlukuja yhteen.

171. Näin monta mediconsultlaista meillä oli töissä syyskuun alussa. Tämän lisäksi kanssamme työskentelee 24 tytäryhtiömme M C Medisoftin työntekijää Sri Lankassa, useita projektikohtaisia alihankkijoita sekä muutamia rekrytointikoulutettavia ja harjoittelijoita.

49–51. Sukupuolijakaumamme koko yhtiössä on lähes tasan, mikä on IT-taloissa harvinaisuus: Teknologiateollisuuden mukaan joka viides teknologia-alalla työskentelevä on nainen. Rekrytoimme henkilöitä kuitenkin aina parhaan osaamisen emmekä sukupuolen mukaan, ja kohtelemme kaikkia tasapuolisesti sukupuoleen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta.

3+1. Tänä syksynä meillä on ollut talossa kolme rekrykoulutettavaa. Olemme mukana mahdollistamassa uusien IT-alan osaajien oppimista tekemällä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tämän syksyn koulutettavista kahden kanssa päädyttiin solmimaan myös työsopimus. Meille onkin vuosien saatossa vakinaistettu useampiakin rekrykoulutuksen kautta tulleita henkilöitä, joista voit lukea blogistamme. Myös erilaisia harjoittelujaksoja meillä on suoritettu eri puolella taloa, ja tälläkin hetkellä meillä on harjoittelija tietohallinnon tiimissä.

43–57. Johtotason sukupuolijakauma on Mediconsultilla myös hyvin tasainen. 43 prosenttia esihenkilöistämme on naisia ja 57 prosenttia miehiä. Johtoryhmämme koostuu yhdeksästä MCläisestä, joista neljä ovat naisia ja viisi miehiä.

5. Osa-aikaista työaikaa tekee tällä hetkellä viisi MCläistä opintojen, perhe-elämän tai harrastusten yhteensovittamiseksi. Tiedämme, että elämää on työn ulkopuolellakin, ja haluamme mahdollistaa työntekijöillemme työn ja vapaa-ajan tasapainon.

40,4. Työntekijöidemme keski-ikä on hyvin lähellä myös Suomen väestön keski-ikää. Meillä on töissä kaiken ikäisiä uraansa vasta aloittavista osaajista aina seniorikonkareihin saakka.

11,4 %. Henkilöstömme on kasvanut tammi-kesäkuun aikana näin monta prosenttia. Vuoden alusta meille on palkattu 39 uutta työntekijää, ja kasvumme on ollut 2020-luvulla huimaa. Meitä on koossa pian kahden sadan ammattilaisen joukko, joista vajaa puolet tuotekehityksen puolella, neljännes palvelutuotannossa ja loput tuotehallinnan, myynnin ja asiakkuuksien sekä hallinnon tehtävissä.

Lukujen ja tilastojen takana on joukko aitoja eri alojen ammattilaisia, jotka tekevät töitä sotealan digitalisaation ja suomalaisen hyvinvoinnin eteen. Tarkemmin voit tutustua meihin #MCculture-sivulla. Kiinnostuitko meistä työnantajana? Katso avoimet työpaikkamme.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 04/10/2021

Hyväntekeväisyyttä ja yhteishenkeä Kilometrikisassa

Mediconsultin oma pyöräilyjoukkue Medipyöräilijät polki tämän vuoden Kilometrikisassa reilut 20 400 kilometriä. Kilometrikisan ohessa osallistuimme myös SPR:n Ketjureaktio-kampanjaan, jonka myötä kilometrisaldomme kerrytti yhteensä 1009 euron...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta