• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Miljardi Suomen sotetietojärjestelmiin – kulu vai investointi? Mediconsult keskustelemassa SuomiAreenalla

Mediconsult - 22/06/2021

Tule kuuntelemaan keskustelua sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmistä – asiaa on järjestelmien hankinnoista, kustannuksista ja sote-ammattilaisten tarpeista sekä osaamispääoman kasvun mahdollistamisesta ja investoinneista.

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmät, niihin liittyvät hankkeet, ja niihin käytetty raha puhuttaa ja herättää tunteita – nyt nostammekin aiheen pöydälle asiantuntijoiden pähkäiltäväksi. Ovatko sotetietojärjestelmiin laitetut eurot kuluja vai investointeja?

Miljardi Suomen sotetietojärjestelmiin – kulu vai investointi? -keskustelutilaisuus pidetään SuomiAreenalla tiistaina 13.7.2021 klo 11.00–11.45.

Keskustelutilaisuudessa mukana

Juontaja:

 • Jaakko Loikkanen, toimittaja, MTV Uutiset

Puhujat:

 • Kaisa-Liisa Harjapää, toimitusjohtaja, Esko Systems Oy
 • Pia Kauma, kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, Kokoomus
 • Pekka Ollikainen, asiantuntija, Terveys ja hyvinvointi -verkostot, Business Finland
 • Jarmo Reponen, terveydenhuollon tietojärjestelmätutkimuksen työelämäprofessori, Oulun yliopisto
 • Tommi Salaspuro, toimitusjohtaja, Mediconsult Oy

 

Seuraa keskustelua verkossa

Pääset seuraamaan tilaisuutta helposti verkon kautta: SuomiAreenan kaikki keskustelut voi katsoa maksutta mtv-palvelusta suorana sekä tallenteina. 

Klikkaa suoraan keskustelutilaisuuteen tästä: https://www.mtv.fi/sarja/suomiareena-10003189/miljardi-suomen-sotetietojarjestelmiin-kulu-vai-investointi-1444151 (linkki alkaa toimia tapahtumapäivänä 13.7.)

Nostoja keskusteluista voi seurata myös SuomiAreenaTV-kanavalta, jossa on käytössä osallistavat kyselyt HybridiTV-palveluita hyödyntäen. SuomiAreenaTV-kanavan löydät kanavapaikalta 38.

Lisäksi MTV3-kanava näyttää SuomiAreenan politiikkakeskustelut iltaisin. SuomiAreena näkyy ja kuuluu eri kanavilla, Porissa ja Helsingissä 12.–16.7.2021.

SuomiAreena järjestetään hybridinä – teemana mm. digitaalisuus

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutilaisuus, SuomiAreena pidetään jo 15. kertaa 12.-16.7.2021. Teemoina ovat tänä vuonna yhteisöllisyys, digitaalisuus ja luonto. MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan koronatilanteen vuoksi hybriditapahtumana.

Keskusteluita tänä kesänä on luvassa yhteensä 120 ja tapahtuma toteutuu Porissa ja Helsingissä. Miljardi Suomen sotetietojärjestelmiin - kulu vai investointi? -keskustelutilaisuus striimataan Helsingistä Pöllölaakson studiolta. Tervetuloa kuulolle verkkoon!

Voit seurata tilaisuutta suoraan tästä: 

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/06/2022

Esko Systems hankkii suun terveydenhuollon ja sosiaalihuollon tietojärjestelmät Mediconsultilta

Mediconsult voitti Esko Systemsin kilpailutukset sekä suun terveydenhuollon että sosiaalihuollon tietojärjestelmien hankinnasta. Mediconsultista tulee suomalaisen Esko Systemsin kumppani, joka mahdollistaa asiakas- ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 • Tarjouspyyntö
 • Lisätietoa ratkaisuista
 • Tilaa esite
 • Palaute
 • Jotain muuta