• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Oletko jo mukana virtuaalisilla Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä 15.10.?

Mediconsult - 13/10/2020

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti torstaina 15.10. Mediconsult on mukana atk-päivien virtuaalisella näyttelyalueella, jonne seminaariosallistujat pääsevät päivän aikana tutustumaan.

Atk-päivien teemoina ovat tänä vuonna muun muassa tekoäly ja etiikka, pandemian aiheuttama disruptio ja digitalisaatio, kansalliset linjaukset ja ratkaisut sekä uudet tietojärjestelmät sosiaalipalveluissa.

Osastollamme pääset tutustumaan Mediconsultin järjestelmistä koostuvaan Mediconsult Saga® -tietojärjestelmäkokonaisuuteen, joka sisältää mm. Mediatrin sekä selainkäyttöiset järjestelmämme Saga Sosiaalihuollon, Saga Perusterveydenhuollon, Saga Kuntoutuksen sekä Saga Kotihoidon. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu OmaSaga-etäpalveluratkaisu, joka on terveyden- ja sosiaalihuollon toimijoille suunniteltu järjestelmä vahvan tunnistautumisen jälkeiseen asiointiin, yhteydenpitoon ja etähoitoon. Asiantuntijamme saat kiinni Brellassa sekä chatin välityksellä klikkaamalla osastomme esittelypisteitä ja avaamalla keskustelun tuotesivuillamme. Voit myös varata ajan asiantuntijallemme samoilla tuotesivuilla.

Mediconsultin osastolle pääset vierailemaan, vaikka et osallistuisikaan atk-päiville. Voit siirtyä osastolle suoraan tästä. Klikkaamalla osastolla sijaitsevaa ilmapalloa voit testata asiakas- tai potilastietojärjestelmäsi nykytilan ja osallistua samalla 100 euron vapaavalintaisen lahjakortin arvontaan!

Nähdään ja kuullaan atk-päivillä!

Vuoden 2021 Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestetään 24.-26.5.2021 Turun messukeskuksessa.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 12/10/2020

Koronasovelluksia ja verkkopalveluita – mitä ja mihin käyttöön?

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi on kehitetty useita verkkopalveluita ja sovelluksia. Digitaalisilla palveluilla mahdollistetaan muun muassa tiedon saantia ja oireiden itsearviointia. Samalla kevennetään terveydenhuollon ja viranomaisten...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta