• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Hammaslääkäripäivillä uutta suun terveydenhuollon Mediatrissa

Mediconsult - 26/10/2018

Tule verkostoitumaan Messukeskukseen ja tutustumaan Mediatrin suun terveydenhuollon osion uusiin parodontologian ominaisuuksiin!
 
Hammaslääkäripäivät ovat hammaslääketieteen suurin kongressi- ja näyttelytapahtuma Suomessa, joka järjestetään vuonna 2018 jo 79. kerran. Tapahtuma on avoinna 22.-24.11.

Tapahtuma on suunnattu suun terveyden ammattilaisille ja on avoinna hammaslääkäreille, hammashoitajille, suuhygienisteille, hammasteknikoille sekä hammaslääketieteen kandidaateille.

Osastollamme pääset näkemään uusia parodontologian merkintöjen kirjaamiseen liittyviä ominaisuuksia Mediatrissa. Esillä myös reseptinkirjoituspalvelu Mediresepti, joka soveltuu hyvin myös itsenäisille hammaslääkäreille. 

Löydät osastomme 1C6 Messukeskuksen näyttelyhallista 1, käytävältä C.

Nähdään marraskuussa!

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 17/05/2019

Mediconsult mukana HIMSS & Health 2.0 European Conferencessa 11.-13.6.2019

The HIMSS & Health 2.0 European Conference on digitaalisen terveydenhuollon kansainvälinen huipputapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa kesäkuussa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta