• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Tervetuloa ATK-päiville Jyväskylään – Mediconsult mukana

Mediconsult - 25/04/2022

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät järjestetään jälleen paikan päällä, tällä kertaa Jyväskylässä. Tervetuloa vierailemaan Mediconsultin osastolla B37, jossa tarjoillaan myös Get together -kuohuviinit!

Perinteiset ATK-päivät järjestetään 9.-11.5. Jyväskylän Paviljongissa. Kattavaan seminaariohjelmaan kuuluu mm. tulevaisuuden asiakas- ja potilastietojärjestelmiä käsittelevä paneelikeskustelu, johon osallistuu Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro. Paneelia pääset kuulemaan tiistaina 10.5. klo 15.30.

Tapahtumassa on myös runsas, yli sadan organisaation näyttely. Mediconsult on paikalla osastolla B37, jossa pääset tutustumaan selainpohjaiseen Mediconsult Saga® -tietojärjestelmäkokonaisuuteen. Mediconsult Saga® on kotimainen tietojärjestelmäkokonaisuus, joka soveltuu niin hyvinvointialueille kuin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajille. Kokonaisuuteen kuuluu myös OmaSaga-etäpalveluratkaisu. Tule myös osallistumaan arvontaan, jossa voit voittaa vapaavalintaisen lahjakortin!

Tervetuloa kuohuviineille Mediconsultin osastolle 9.5.

ATK-päivät alkavat tuttuun tapaan maanantai-illan Get together -illanvietolla, jolloin Mediconsult tarjoaa lasilliset kuohuvaa osastollaan B37. Tervetuloa keskustelemaan kasvokkain ja nostamaan alkumaljat pitkän tauon jälkeen! Paikalla ovat mm. Antti Kokkonen, Fia Saaristo, Minttu Lehmus ja Mikael Palola.

Katso tapahtuman ohjelma ja ilmoittaudu mukaan ATK-päivien sivuilla. Nähdään toukokuussa Jyväskylässä!

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 16/06/2022

Partiolaisten Kajo-suurleirin lääkintä kirjaa Mediconsultin mobiiliratkaisulla

Mediconsultin mobiilikirjaamisratkaisu on jälleen käytössä partioleirillä. Heinäkuinen Suomen Partiolaisten suurleiri Kajo kokoaa yli 13 000 partiolaista Evon metsiin Hämeenlinnaan. Edellisellä Ilves19-piirileirillä leirilääkinnässä työskentelevät...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta