• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Tervetuloa kahville Lääkäri 2018 -tapahtumaan!

Mediconsult - 08/01/2018

Mediconsult on mukana Lääkäri 2018 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.1.2018. Lääkäri 2018 on Suomen suurin terveydenhuoltoalan ammattitapahtuma, jonka pääteemana on tänä vuonna muutos. Myös sote-uudistus on vahvasti esillä.

Tule tapaamaan meitä osastolle 2d69 ja nappaa itsellesi samalla kuppi tuoretta kahvia! Esittelemme osastollamme mm. Kanta-yhteyden mahdollistavaa kevytjärjestelmä Siroa sekä mobiiliin reseptinkirjoitukseen soveltuvaa Medireseptiä. 

Osallistu tapahtumaan ilmaiseksi täältä: http://laakaripaivat.messukeskus.com/info/ 

Tapahtuman sisäänpääsyyn ovat oikeutettuja lääkärit, hammaslääkärit, eläinlääkärit, apteekkihenkilökunta ja lääketieteen opiskelijat (4.-6. vuosikurssi)  eli henkilöt, joille reseptilääkkeiden markkinointi on sallittua.

Nähdään tapahtumassa!

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 21/01/2019

Mediconsult mukana Kehittyvä vanhustyö -tapahtumassa 12.2.2019

Kiinnostavatko vanhustyö, kotihoito ja mobiilikirjaaminen? Tule tapaamaan meitä osastollemme Finlandia-talolle 12.2.2019!

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta