• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Terveyden edistämistä potilastietojärjestelmällä – luontevaa tukea partioleiriä

Mediconsult - 11/07/2019

Tuemme Ilves19-piirileiriä tarjoamalla leirin käyttöön mobiilin potilastietojärjestelmän. Leirisairaalan lääkärit ja hoitajat sekä muu hoitohenkilökunta pääsevät tekemään kirjauksia suoraan järjestelmään, jolloin annetusta hoidosta jää lain edellyttämä merkintä, mikä takaa turvallisen hoidon ja tarvittaessa mahdollistaa sujuvan jatkohoidon.

Mediconsult on yrityksenä sponsoroinut aiemmin kilpaurheilijoita ja lasten urheilujoukkueita tarkoituksenaan tukea terveyttä ja hyvinvointia. Tänä vuonna aloitimme kumppanuuden Hämeen partiopiirin kanssa.

Miksi lähdimme tukemaan partioleiriä?

”Partio kannustaa lapsia ja nuoria terveellisiin elämäntapoihin ja aktiiviseen elämään. Partiossa opitaan taitoja, tietoja, asenteita ja arvoja, jotka edesauttavat tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää”, kertoo Sanna Merjokari, Ilves19-piirileirin tietomestari. 

”Terveyden edistäminen ja hyvinvoinnin lisääminen kytkeytyvät oleellisesti Mediconsultin arvoihin, joten tuhansia lapsia ja nuoria keräävän tapahtuman tukeminen tuntui luontevalta. Lisäksi voimme tukea leiriä omalla ydinosaamisellamme eli potilastietojärjestelmällä, joka taipuu erilaisiin käyttökohteisiin”, sanoo Tommi Salaspuro, Mediconsultin toimitusjohtaja.

Molemminpuolista hyötyä

Tarjoamamme ratkaisu koostuu selaimessa käytettävästä potilastietojärjestelmästä, johon terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä kirjauksia mobiililaitteillaan myös leiriolosuhteissa – ensimmäistä kertaa partioleireillä.

”Koemme, että mobiiliratkaisun tarjoaminen on win-win-tilanne, sillä saamme kokemusta ratkaisun toimimisesta erilaisissa olosuhteissa ja käyttötarkoituksissa. Kumppanuushanke tarjoaa myös mahdollisuuden optimoida ratkaisun käyttöönottoprojektia”, kertoo Mediconsultin projektipäällikkö Marja-Leena Rajala. Lisäksi ratkaisulle saadaan näkyvyyttä leirihenkilökunnan ja osallistujien keskuudessa.

Lue myös miten mobiilikäyttöinen potilastietojärjestelmä muuttaa leirisairaanhoitoa sekä mitä partioleirin tukiseminaarista jäi mieleen.

Lisää samasta aihealueesta

Jenni Rytkönen - 19/08/2019

Fiksua ikääntymistä, onnellisuusanalyysejä ja pitchausta

Hiljaiseen heinäkuuhun tuli sopivasti säpinää, kun sain tilaisuuden edustaa Mediconsultia Bangkokissa järjestetyssä Technology Investment -konferenssissa 17.-20.7. Konferenssin aiheena oli ”Smart Ageing”, sillä niin Thaimaassa, kuten Euroopassa ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta