mc1-1

Töihin Mediconsultin ohjelmistokehitykseen

Olemme yli 40-vuotias ICT-talo, joka luo kotimaisia, kokonaisvaltaisia tietojärjestelmiä vaativiin terveyden- ja sosiaalihuollon tarpeisiin. Tarjoamamme IT-ratkaisut helpottavat soteammattilaisten jokapäiväistä arkea. Työllämme edistämme tulevaisuuden terveysteknologiaa ja vaikutamme jokaisen suomalaisen hyvinvointiin.


Nyt etsimme useita FullStack/BackEnd/Frontend -kehittäjiä ja ohjelmisto-osaajia eri tuotekehitystiimeihimme. Meillä voit halutessasi työskennellä joko oman tuotteemme parissa, hankkeissa tai vaikka molemmissa – valinta on sinun!

Ohjelmistokehittäjien ilmoitukseen
DevOps-asiantuntijan ilmoitukseen


Miksi Mediconsultille?

Työlläsi on merkitystä suomalaiselle hyvinvoinnille. Kehität kotimaisia IT-ratkaisuja, joilla edistetään suomalaista terveysteknologiaa ja vaikutetaan suomalaisen ihmisen hoitoon. 

Teemme töitä yhdessä. Yksi yritysarvoistamme on yhteistyö; meillä halutaan auttaa toinen toistamme ja onnistua yhdessä. Myös tuotekehityksessä työtä tehdään osana omaa tiimiä, jossa et jää yksin.

Edistämme osaamisesi kehittymistä. Haluamme kehittää asiantuntijuuttasi ja edetä urallasi: toinen neljästä arvostamme on asiantuntijuus, joka näkyy myös panostuksena työntekijöiden osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä kohtaan.  

Kattavat työsuhde-edut. Tarjoamme sinulle mm. työmatka-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä työterveyshuollon palvelut. Lisäksi työkulttuurimme #MCculture tukee sinua työskentelyssäsi.

Joustavuutta työntekoon. Elämää on työn ulkopuolellakin, ja haluamme, että työajat ja työn sijainti mahdollistavat työn ja vapaa-ajan tasapainon. Teimme töitä joustavasti hybridinä jo ennen pandemia-aikaakin, ja viisi eri toimistoamme ympäri Suomen tekevät yhteistyötä niin tiimityötä kuin työyhteisöä vaalien. 

Ja uskallamme luvata, ettei tässä vielä kaikki.


Kysy lisää!

Tiedämme, että rekrytointi on kahden kauppa! Haluammekin, että sinulla on mahdollisuus kysyä halutessasi lisää tiimeistä ja rooleista – olethan siis yhteydessä Markukseen matalalla kynnyksellä, jos voisimme olla sopiva match toisillemme.

Markus-Jansen-2

Markus Jansén
Chief Operating Officer

+358 10 524 5558

markus.jansen@mediconsult.fi


Kiinnostuitko?

Mahtavaa, haluamme kuulla sinusta! Lähetä CV:si suoraan sähköpostitse rekrytointiasiantuntija Inalle, niin olemme sinuun yhteydessä.
Hakuaikaa on 29.11. asti.Mitä työntekijämme sanovat meistä?

"Mediconsultilla on rento tekemisen meininki, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintoja. Kannustava ilmapiiri ja erityisen mukavat työkaverit tuovat piristystä päivään."
MCläinen henkilöstökyselyssä 2021

”Mahdollistamalla terveydenhuollon toimijoille parhaat mahdolliset ratkaisut ja työkalut heidän työhönsä olen osana auttamista itsekin – ja se on työssäni ehdottomasti parasta!” 
Fia Saaristo, liiketoimintapäällikkö

"On erittäin palkitsevaa työskennellä sellaisen tuotteen parissa, joka on rakennettu talossa alusta loppuun." Viorica, Senior Software Engineer


”Mediconsultin ohjelmistotuotannossa on ollut hienoa nähdä omien tuotosten menneen ihan oikeaan käyttöön ja tarpeeseen”
Paavo Koivistoinen, ohjelmistokehityksen kesätyöntekijä 2020Seuraa arkeamme Instagramissa @mediconsult_oy!