Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Mediconsult4

Yritys

Mediconsult on suomalainen vuonna 1975 perustettu yksityisomisteinen sote-alan järjestelmätoimittaja. Ratkaisumme kattavat terveydenhuollon potilastietojärjestelmän, sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmän, kansalaisten digitaaliset palvelut ja tiedolla johtamisen työkalut.

Ratkaisumme ovat käytössä lähes puolella hyvinvointialueista ja järjestelmiämme käyttävät sote-ammattilaiset turvaavat noin miljoonan suomalaisen terveyttä ja hyvinvointia. Vastaamme kattavasti kaikenkokoisten sote-organisaatioiden tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä puolella.

Ratkaisuillamme on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja Suomessa työllistämisestä.

Mediconsultilla työskentelee yli 200 eri alojen ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Salossa, Kuopiossa, Joensuussa ja Oulussa.

Tutustu tarkemmin meihin, avainhenkilöihimme, työkulttuuriimme ja katso myös avoimet työpaikat:

Tutustu meihin paremmin 

Tutustu toimintatapaamme 

Tutustu avainhenkilöihimme

Tutustu työkulttuuriimme ja katso avoimet työpaikat

Mediconsult2

Mitä asiakkaamme sanovat?

Asiakastarinoissamme esittelemme sote-alan ja kuntoutuksen pilotteja ja asiakascaseja. Asiakascaseissa kerromme muun muassa onnistuneista käyttöönotoista ja toimintatapojen kehittämisestä asiakasorganisaatioidemme silmin. Piloteissa seuraamme muutosta oikeissa potilas- ja asiakasympäristöissä, kun uusi järjestelmä tai toimintatapa otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön.

Lue asiakastarinoitamme