Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

mc4-1

Keitä olemme

Mediconsult on suomalainen vuonna 1975 perustettu yksityisomisteinen sote-alan järjestelmätoimittaja. Ratkaisumme kattavat terveydenhuollon potilastietojärjestelmän, sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmän, kansalaisten digitaaliset palvelut ja tiedolla johtamisen työkalut.

Ratkaisumme ovat käytössä lähes puolella hyvinvointialueista ja järjestelmiämme käyttävät sote-ammattilaiset turvaavat noin miljoonan suomalaisen terveyttä ja hyvinvointia. Vastaamme kattavasti kaikenkokoisten sote-organisaatioiden tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä puolella.

Kehittämämme Mediconsult Saga® on suomalaiseen soteen suunniteltu asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus, joka yhdistää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon.

Ratkaisumme ovat käytössä hyvinvointialueilla sekä yksityisissä sote-organisaatioissa. 

Asiakaskuntamme kattaa sekä julkisen että yksityisen puolen toimijoita, yksityisistä ammatinharjoittajista aina hyvinvointialueisiin asti. Tietojärjestelmiämme käyttävät muun muassa lääkärit, hoitajat, sosiaalihuollon ammattilaiset sekä terveystietojaan itse ylläpitävät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat. Ratkaisumme ohjaavat potilasprosesseja ja hoitoketjuja sekä antavat mahdollisuuden hoitaa asiakasta siellä missä se hänelle itselleen on parasta.

Haluamme tarjota suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuollolle parhaita ratkaisuja.

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä, parantavat kilpailukykyä ja asiakassitoutuneisuutta sekä tarjoavat todellisia hyötyjä potilaille. Tavoitteemme on, että asiakkaamme saa meiltä kaikki tarvitsemansa asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen ja sähköisen asioinnin ratkaisut. Ratkaisumme kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa, kansallisen tason määrityksiä noudattaen. Vahvuutenamme on yli 40 vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta, kansallisesta arkkitehtuurista ja kansallisista standardeista.

Käytämme moderneja teknologioita ja ketterää ohjelmistokehitystä suunnitellessamme ja toteuttaessamme asiakaskohtaisia järjestelmiä ja integraatioita. Teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa hyödyntäen palveluissamme ja tuotteissamme aina parasta osaamista. Integroimme ratkaisumme kulloinkin parhaisiin käytettävissä oleviin järjestelmiin ja palveluihin.

SuomalPalvelua_Sin_rgb

Yrityksen omistuspohja ja työntekijät ovat 100 % Suomessa, ja Mediconsult Saga® -tietojärjestelmäkokonaisuudelle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja Suomessa työllistämisestä.

 

Korkeat laatustandardit ovat kunnia-asiamme. 

Toimintamme kulmakivenä on korkea laatu ja prosessien jatkuva parantaminen. Meille laadunhallinta tarkoittaa operatiivisen toiminnan ja johtamisen suunnittelua kiinteänä osana kaikkea toimintaamme ja koko organisaatiota. Mediconsultille on myönnetty ISO 13485 -laatusertifikaatti, joka on kansainvälinen johtamisjärjestelmästandardi terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden suunnitteluun ja tuotantoon. 

SGS_ISO_13485_round_TCL_LR

Olemme Kanta-auditoituja ja ratkaisumme ovat CE-merkittyjä lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin mukaisesti. Lue lisää toimintatavoistamme ja laadun varmistamisesta.

Olemme puolestasi askeleen edellä.

Osallistumme aktiivisesti kansainvälisiin ja kansallisiin tietotekniikka- ja terveyshankkeisiin. Näin voimme vaikuttaa kehityksen etulinjassa ja olla asiakkaamme tukena myös suurten muutosten sattuessa. Olemme olleet ensimmäisinä toteuttamassa sote-järjestämislain mukaista sote-alue Siun sotea (nykyään hyvinvointialue), määritelleet standardien ja rajapintojen teknisiä sisältöjä ja valmiuksia muun muassa Kanta-hankkeessa sekä rakentaneet itse- ja omahoitoa tukevaa kansallista, digitaalista Omaolo-palvelukokonaisuutta.

Haluamme tulevaisuudessakin olla vahva toimija suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittäjänä sekä ammattilaisen että potilaan ja asiakkaan näkökulmasta.

Lue asiakastarinoitamme

Tutustu avainhenkilöihimme

Tutustu työkulttuuriimme ja katso avoimet työpaikat

siunsote-1

Yhteinen asiakastietojärjestelmä ja sähköisen asioinnin palvelut yli 7 000 ammattilaiselle ja 170 000 asukkaalle.

Suomen ensimmäinen sote-järjestämislain mukainen sote-alue (nykyisin hyvinvointialue) Siun sote yhdistää 14 kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon saman katon alle. Mediconsult toimitti koko hyvinvointialueen yhteisen potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin palvelut.

Lue asiakastarina tästä!