• Seuraa meitä somessa:

fi / en

mc4-1

Keitä olemme

Mediconsult on suomalainen vuonna 1975 perustettu vaativiin terveyden- ja sosiaalihuollon potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisuihin keskittyvä tietojärjestelmätoimittaja.

 

Ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan kattavasti niin sote-alueiden kuin pienempien organisaatioiden tarpeisiin. Olemme alan johtavia toimijoita Suomessa. 

Ratkaisumme ovat käytössä yli 1500 organisaatiossa ympäri Suomen. 

Asiakaskuntamme kattaa sekä julkisen että yksityisen puolen toimijoita, yksityisistä ammatinharjoittajista aina sairaanhoitopiireihin asti. Tietojärjestelmiämme käyttävät muun muassa lääkärit, hoitajat, sekä terveystietojaan itse ylläpitävät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat. Ratkaisumme ohjaavat potilasprosesseja ja hoitoketjuja sekä antavat mahdollisuuden hoitaa asiakasta siellä missä se hänelle itselleen on parasta.

Haluamme tarjota suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuollolle parhaita ratkaisuja.

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä, parantavat kilpailukykyä ja asiakassitoutuneisuutta, sekä tarjoavat todellisia hyötyjä potilaille. Tavoitteemme on, että asiakkaamme saa meiltä kaikki tarvitsemansa toiminnanohjaus-, asiakastieto- ja sähköisen asioinnin ratkaisut. Ratkaisumme kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa, kansallisen tason määrityksiä noudattaen. Vahvuutenamme on yli 40 vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta, kansallisesta arkkitehtuurista ja kansallisista standardeista. Yrityksen omistuspohja ja työntekijät ovat 100 % Suomessa. Palveluksessamme on yhteensä satoja vuosia osaamista ja kokemusta suomalaisesta terveyden- ja sosiaalihuollosta, sekä arkkitehtuurista ja teknologiasta. Käytämme moderneja teknologioita ja ketterää ohjelmistokehitystä suunnitellessamme ja toteuttaessamme asiakaskohtaisia järjestelmiä ja integraatioita. Teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, hyödyntäen palveluissamme ja tuotteissamme aina parasta osaamista. Integroimme ratkaisumme kulloinkin parhaisiin käytettävissä oleviin järjestelmiin ja palveluihin.

Korkeat laatustandardit ovat kunnia-asiamme. 

Toimintamme kulmakivenä on korkea laatu ja prosessien jatkuva parantaminen. Meille laadunhallinta tarkoittaa operatiivisen toiminnan ja johtamisen suunnittelua kiinteänä osana kaikkea toimintaamme ja koko organisaatiota. Mediconsult ja sen kaikki tuotteet ja palvelut on SGS_ISO_13485_round_TCL_LRsertifioitu ISO 13485:2016 -standardin mukaisesti (SGS Fimko Oy). Olemme Kanta-auditoituja ja ratkaisumme ovat CE-merkittyjä lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin mukaisesti. Lue toimintatavoistamme ja laadun varmistamisesta lisää tästä.

Olemme puolestasi askeleen edellä.

Osallistumme aktiivisesti kansainvälisiin ja kansallisiin tietotekniikka- ja terveyshankkeisiin. Näin voimme vaikuttaa kehityksen etulinjassa ja olla asiakkaamme tukena myös suurten muutosten sattuessa. Olemme olleet ensimmäisinä toteuttamassa uutta sote-järjestämislain mukaista sote-alue Siun sotea, määritelleet standardien ja rajapintojen teknisiä sisältöjä ja valmiuksia muun muassa Kanta-hankkeessa sekä rakentaneet itse- ja omahoitoa tukevaa kansallista, sähköistä palvelukokonaisuutta ODA (Omahoito- ja Digitaaliset arvopalvelut) -hankkeessa.

Lue asiakastarinoitamme

Haluamme tulevaisuudessakin olla vahva toimija suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittäjänä sekä ammattilaisen että potilaan näkökulmasta.

siunsote-1

Yhteinen asiakastietojärjestelmä ja sähköisen asioinnin palvelut yli 7 000 ammattilaiselle ja 170 000 asukkaalle.

Suomen ensimmäinen sote-järjestämislain mukainen sote-alue Siun sote yhdistää 14 kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon saman katon alle. Mediconsult toimitti koko kuntayhtymän yhteisen potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin palvelut.

Lue asiakastarina tästä!