• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta muun muassa potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin työkalujen käyttöön

Koulutus

Ajantasaista koulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä käyttäville asiantuntijoille.

Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta muun muassa potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin työkalujen käyttöön. Kouluttajina toimivat asiantuntijamme, joilla on vahvaa asiantuntemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa koskevista viranomaistahon vaatimuksista Suomessa. Tarjoamme myös muita yleisiä koulutuksia, esimerkiksi pääkäyttäjille tai käyttäjille suunnattua käyttökoulutusta, raportointikoulutusta ja teknistä koulutusta.

Tulevia koulutuksia:

Webinaari: Mediatrin SV-lomakkeiden ja laskun muodostaminen 2.10.

Opi, kuinka SV-lomakkeet muodostetaan Mediatrissa Kelan suorakorvaus huomioiden, miten tapahtuma tilastoidaan sekä kuinka laskutus toteutetaan.  Koulutus on suunnattu pääkäyttäjille. Koulutuksen...

Lue lisää

Webinaari: Mediatrin tietokanta ja Kanta-palvelut 4.10.

Osallistu webinaariin ja kehitä osaamistasi Mediatrin teknisen ympäristön arkkitehtuurin ja perusteiden parissa. Mitä kaikkea ylläpidon tulisi tietää Mediatrin tietokannasta ja Kanta-palveluista?

Lue lisää

Webinaari: AvoHilmo poiminnat ja seuranta 17.10.

Koulutuksessa opit käyttämään AvoHilmon poimintaohjelmaa, tietojen poiminnan ja siirron periaatteet. Miten korjataan virheeseen menneet tiedot, jotta ne menisivät oikein THL:lle? Koulutus edellyttää...

Lue lisää

Pääkäyttäjäkoulutus yksityisille organisaatioille 19.10.

Osallistu yksityisille organisaatioille suunnattuun pääkäyttäjäkoulutukseen ja tule oppimaan mm. Mediatrin koodistoista, otsikoista sekä opi säätämään asetuksia organisaatiosi tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Webinaari: Mediatrin otsikoiden ja pääotsikoiden tekeminen 29.10.

Päivitä tietosi Mediatrin otsikkorekisterin ylläpidosta! Koulutuksessa käydään läpi otsikoiden ja pääotsikoiden tekeminen sekä mallikirjausten muodostaminen ja määrittely.  Koulutus on suunnattu...

Lue lisää

Webinaari: Mediatrin teknisen ympäristön valvonta ja suorituskyvyn seuranta 5.11.

Osallistu webinaariin ja opi Mediatrin teknisen ympäristön valvonnasta ja suoristuskyvyn seurannasta. Mitä kannattaa seurata ja miten se vaikuttaa loppukäyttäjän käyttökokemukseen?

Lue lisää

Mediform-koulutus 6.11.

Luo ja muokkaa lomakkeita Mediatrissa - näin Mediform toimii. Koulutuksessa opit, kuinka Mediatria voi muokata oman organisaation tarpeisiin sopivaksi. 

Lue lisää

Webinaari: HILMO eli hoitoilmoitukset 14.11.

Tule kuulemaan, miten teet Hilmo-ajot ja kuinka virhetilanteet voidaan korjata. Koulutuksessa opit myös tarkistamaan, että Hilmo-asetukset ovat kunnossa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta