• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta muun muassa potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin työkalujen käyttöön

Koulutus

Ajantasaista koulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä käyttäville asiantuntijoille.

Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta muun muassa potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin työkalujen käyttöön. Kouluttajina toimivat asiantuntijamme, joilla on vahvaa asiantuntemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa koskevista viranomaistahon vaatimuksista Suomessa. Tarjoamme myös muita yleisiä koulutuksia, esimerkiksi pääkäyttäjille tai käyttäjille suunnattua käyttökoulutusta, raportointikoulutusta ja teknistä koulutusta.

Tulevia koulutuksia:

Webinaari: Mediatrin laskutuksen järjestelmän ylläpito 11.9.

Mediatrin laskutuksen järjestelmän ylläpito - webinaarissa käydään läpi tilien ja hintojen ylläpito, fraasit ja suoritelinkitykset. Koulutus on suunnattu Mediatrin pääkäyttäjille, jotka vastaavat...

Lue lisää

Webinaari: Sosiaalihuollon tiedonhallinnan muutos 13.9.

Kanta-arkiston käyttöönotto ja sitä kautta muutos tiedonhallinnassa tulevat aiheuttamaan sote-uudistuksen ohella ison muutoksen sosiaalihuoltoon. Kanta-arkiston käyttöönoton myötä kaikissa...

Lue lisää

Webinaari: Mediatrin tekniset asennukset 20.9.

Osallistu webinaariin ja kehitä osaamistasi muun muassa Mediatri-clientin asennuksen sekä keskitetyn hallinnan osalta. Mitä ylläpidon tulisi tietää Mediatrin teknisistä asennuksista? 

Lue lisää

Webinaari: Potilastiedon arkiston ylläpitäjän koulutus 24.9.

Tule mukaan Potilastiedon arkiston ylläpitäjän webinaariin, jossa käydään läpi Mediatrin eri toimintoja!

Lue lisää

Pääkäyttäjäkoulutus julkisille organisaatioille 25.9.

Osallistu julkisille organisaatioille suunnattuun pääkäyttäjäkoulutukseen ja tule oppimaan mm. Mediatrin koodistoista, otsikoista sekä opi säätämään asetuksia organisaatiosi tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Webinaari: Mediatrin teknisen ympäristön valvonta ja suorituskyvyn seuranta 5.11.

Osallistu webinaariin ja opi Mediatrin teknisen ympäristön valvonnasta ja suoristuskyvyn seurannasta. Mitä kannattaa seurata ja miten se vaikuttaa loppukäyttäjän käyttökokemukseen?

Lue lisää

Webinaari: Mediatrin tietokanta ja Kanta-palvelut 4.10.

Osallistu webinaariin ja kehitä osaamistasi Mediatrin teknisen ympäristön arkkitehtuurin ja perusteiden parissa. Mitä kaikkea ylläpidon tulisi tietää Mediatrin tietokannasta ja Kanta-palveluista?

Lue lisää

Pääkäyttäjäkoulutus yksityisille organisaatioille 27.9.

Osallistu yksityisille organisaatioille suunnattuun pääkäyttäjäkoulutukseen ja tule oppimaan mm. Mediatrin koodistoista, otsikoista sekä opi säätämään asetuksia organisaatiosi tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta