• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta muun muassa potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin työkalujen käyttöön

Koulutus

Ajantasaista koulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä käyttäville asiantuntijoille.

Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta muun muassa potilastietojärjestelmän sekä sähköisen asioinnin työkalujen käyttöön. Kouluttajina toimivat asiantuntijamme, joilla on vahvaa asiantuntemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa koskevista viranomaistahon vaatimuksista Suomessa. Tarjoamme myös muita yleisiä koulutuksia, esimerkiksi pääkäyttäjille tai käyttäjille suunnattua käyttökoulutusta, raportointikoulutusta ja teknistä koulutusta.

Tulevia koulutuksia:

Webinaari: Mediatrin tietokanta ja Kanta-palvelut 17.4.

Osallistu webinaariin ja kehitä osaamistasi Mediatrin teknisen ympäristön arkkitehtuurin ja perusteiden parissa. Mitä kaikkea ylläpidon tulisi tietää Mediatrin tietokannasta ja Kanta-palveluista?

Lue lisää

Webinaari: Mediatrin teknisen ympäristön valvonta ja suorituskyvyn seuranta 14.5.

Osallistu webinaariin ja opi Mediatrin teknisen ympäristön valvonnasta ja suoristuskyvyn seurannasta. Mitä kannattaa seurata ja miten se vaikuttaa loppukäyttäjän käyttökokemukseen?

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta