Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Omaolo.fi - digitaalinen palvelu- ja asiointikanava kaikille Suomessa asuville

Mediconsult Oy on ollut mukana kehittämässä Omaolo-palvelua joulukuusta 2016 lähtien, kun se valittiin yhdessä Solitan kanssa silloisen ODA-hankkeen tekniseksi toteuttajaksi. Omaolon kehittämisestä ja levittämisestä vastaa valtion kehitysyhtiö DigiFinland Oy (ent. SoteDigi), ja sen pohjana käytetään uusinta tutkimustietoa Kustannus Oy Duodecimin lääketieteellisestä tietokannasta ja Käypä hoito -suosituksista. 

Omaolo-palvelu on sosiaali-, terveyden- ja suun terveydenhuollon sähköinen palvelu- ja asiointikanava, joka tukee oma- ja itsehoitoa sekä ohjaa tarvittaessa tarkoituksenmukaisen avun piiriin. Omaolo yhdistelee kansalaisen raportoimia oireita, mittaustuloksia ja terveystietoja tutkimustietoon sekä virallisiin hoitosuosituksiin. Palvelun yksilöllinen ohjaus toimii näyttöön perustuvan lääketieteellisen tiedon perusteella. Omaolo on lääkintälaitedirektiivin mukainen CE-merkitty lääkinnällinen laite, jonka sovelluskehityksestä ja tuotantoon viennistä vastaavat konsortiona Mediconsult Oy ja Solita Oy.

Palvelun käyttö laajenee jatkuvasti uusille alueille, ja siihen kehitetään jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Omaoloa pääsee käyttämään osoitteessa omaolo.fi
 
Omaolossa on otettu käyttöön koronavirustaudin (COVID-19) kansallinen oirearvio maaliskuussa 2020. Lue lisää tästä. Koronaviruksen oirearviokyselyä Omaolossa on täytetty elokuun 2020 loppuun mennessä yli miljoona kertaa. 
 
Omaolon koronavirustaudin oirearviotietoja hyödynnetään myös THL:n uudessa Oirekartta-sovelluksessa. Lue tiedotteemme aiheesta tästä
 
Lue Omaolon kehittämisestä:

Tutustu muihin asiakastarinoihimme alta:

Digitaaliset palvelut Terveydenhuolto Kaikki

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Haluatko kuulla tarkemmin, miten ratkaisumme voivat auttaa? Ota yhteyttä!