• Seuraa meitä somessa:

fi / en

mc1-1

Toimintatapamme

Toimintamme kulmakivenä on korkea laatu ja prosessien jatkuva parantaminen.

Meille laadunhallinta tarkoittaa operatiivisen toiminnan ja johtamisen suunnittelua kiinteänä osana kaikkea toimintaamme ja koko organisaatiota. Korkea tietoturva on osa laatujärjestelmää ja kiinteä osa toimintaa ja ratkaisujen kehittämistä. 

Haluamme kantaa vastuumme ympäristöstä ja tunnistaa vaikutuksemme ympäristöön. Kiinnitämme huomiota energian säästömahdollisuuksiin sekä ekologiseen jalanjälkeemme. Pyrimme huomioimaan kehittämissämme ratkaisuissa ympäristötekijät ja suosimme myös hankinnoissamme ympäristöystävällisiä tuotteita ja palveluita - olemme osa Ympäristömerkinnän Vihreät Valinnat -hankintaverkostoa.  

Kehitystyötämme ohjaavat käyttäjäkokemusten lisäksi valtakunnalliset STM:n, Kelan ja THL:n vaatimukset ja hankkeet.

Mediconsult ja sen kaikki tuotteet ja palvelut on SGS_ISO_13485_round_TCL_LRsertifioitu ISO 13485:2016 -standardin mukaisesti (SGS Fimko Oy). Olemme Kanta-auditoituja ja ratkaisumme ovat CE-merkittyjä lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin mukaisesti. 

Facebook.jpg

Avoimuus, ohjelmistokehityksen uusi musta.

"Rajapinnat olivat tuolloin nuorelle ohjelmoijalle käsite, millä käyttöjärjestelmä saatiin tekemään sellaisia temppuja, mitä ei normaalin käyttöliittymän kautta pystytty tekemään. Vaati paljon mielikuvitusta ja arvaustaitoja, mitä parametria käyttöjärjestelmän funktio ottaisi vastaan, saati palauttaisi. Joskus lopputulos oli se mitä haettiin, ja joskus tuloksena saatiin sininen ruutu."

- Petteri Hakkarainen, tuotekehityspäällikkö

Lue koko blogiteksti tästä