Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Esko Systems hankkii suun terveydenhuollon tietojärjestelmän Mediconsultilta

Mediconsult - 10/05/2023

Esko Systemsin Esko APTJ-kokonaisuutta täydentäväksi suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmäksi on valittu kotimaisen Mediconsult Oy:n Saga Suun terveydenhuolto. Aiemmin osaksi Esko-kokonaisuutta on valittu niin ikään Mediconsultin Saga Sosiaalihuolto ja Saga Kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmä ja optimointi.

Suomalainen potilastietojärjestelmätoimittaja ja asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuuden hyvinvointialueille tarjoava Esko Systems Oy kilpailutti maaliskuussa 2023 suun terveydenhuollon asiakastietojärjestelmän. Kilpailuttamisen tuloksena Esko APTJ:tä täydentäväksi suun terveydenhuollon tietojärjestelmäksi valittiin Mediconsultin Saga Suun terveydenhuolto.

Lue myös: Mediconsultin kotihoidon ratkaisu laajenee Pohjois-Pohjanmaalle

Hankintakriteereissä painotettiin hintaa 30 prosenttia ja laatua 70 prosenttia. Hankinta sisältää suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmän sekä siihen liittyvät palvelut: tuki- ja ylläpitopalvelun, käyttöönottoprojektin ja jatkokehityksen. Hankinnan arvo on 3,1 miljoonaa euroa (48 kk).

Päätöksen myötä Saga Suun terveydenhuollon järjestelmä otetaan käyttöön sekä Pohjois-Pohjanmaan että Lapin hyvinvointialueilla.

Esko Systemsin toimitusjohtaja Kaisa-Liisa Harjapää on erittäin tyytyväinen valintaan: "Mediconsult on valittu Esko Systemsin tarjoaman Esko APTJ-ratkaisun täydentäjäksi aiemmin sosiaalihuollon ja kotihoidon järjestelmissä. Yhtiöiden välinen yhteistyö aiempien ratkaisujen osalta on sujunut saumattomasti, joten voimme luottavaisin mielin lähteä yhteistyöhön myös suun terveydenhuollon järjestelmän osalta."

"Esko Systemsin hankintapäätökset ovat vahva luottamuksen osoitus Mediconsultin kotimaiselle sote-tietojärjestelmäkehitykselle ja osaamiselle. Me voimme tarjota hyvinvointialueille valmiita ja toimivia ratkaisuja sekä sen sote-ammattilaisille käytettäviä työvälineitä. Suun terveydenhuoltoon liittyvä projekti on luonnollinen jatkumo yhteistyöllemme". Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro kertoo.

Lue myös: Mediconsultin Saga Sosiaalihuolto -asiakastietojärjestelmä avaa uusia ammattilaisten työtä helpottavia ominaisuuksia ensimmäisenä Suomessa

Lisätietoja: 

Kaisa-Liisa Harjapää, toimitusjohtaja, Esko Systems Oy, kaisa-liisa.harjapaa(at)eskosystems.fi
Tommi Salaspuro, toimitusjohtaja, Mediconsult Oy, tommi.salaspuro(at)mediconsult.fi

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 14/06/2024

Kanta-lääkityslista yhdistää kansalaisten lääkitystiedot: Mediconsultilla asiaan on jo varauduttu

Kanta-lääkityslista eli kansallinen lääkityslista etenee vuonna 2026 vaiheeseen, jossa kaikkien suomalaisten lääkitystiedot tulevat Kanta-palveluiden Reseptikeskuksen kautta paremmin saataville, ja tiedon esittäminen ja näyttäminen yksinkertaistuu....

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta