• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Hyvinvointialueiden Suomi -webinaari 12.10. puntaroi soten säästöjen ja kehittämisen tasapainoa

Mediconsult - 06/09/2023

Hallitusohjelmassa on asetettu kunnianhimoiset tavoitteet sote-palveluiden parantamiseksi ja hyvinvointialueiden kustannusten kasvun hillitsemiseksi.

Hallitus on ilmoittanut pyrkivänsä tavoitteeseen ennen kaikkea rakenteellisilla toimilla ja hyvinvointialueiden taloudellista ohjausta tiukentamalla. Hyvinvointialueita kannustetaan panostamaan asukkaidensa hyvinvoinnin ja terveyden kannalta keskeisiin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin sekä palveluiden kehittämiseen ja uudistamiseen. Mutta miten kehittää ja uudistaa sotea hallituksen toiveiden mukaan tiukan talouskurin aikana?

Tartumme tähän päivänpolttavaan aiheeseen seuraavassa Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarissa torstaina 12.10. kello 8–9.30. Tilaisuuden teemana on "Kestävä sote-tulevaisuus: Miten tasapainottaa säästöt ja innovaatiot?" 

Varmista paikkasi webinaariin ja ilmoittaudu mukaan tältä sivulta. Webinaari on maksuton.  Kannattaa ilmoittautua, vaikka aika ei sopisi, saat linkin tallenteeseen.

Muun muassa näistä puhutaan

•  Pystyvätkö hyvinvointialueet entisestään tiukkenevien talousarvioiden puitteissa ottamaan käyttöönsä tarpeellisia uusia toimintamalleja ja niitä tukevaa teknologiaa?
•    Miten alueilla on siinä tähän mennessä onnistuttu?
•    Miten toisten onnistumisia voidaan hyödyntää myös muille hyvinvointialueille?

Webinaarin juontaa ja paneelikeskustelun vetää Mediconsultin yhteiskuntasuhdejohtaja Mikael Palola.

Webinaarin asiantuntijapuheenvuorot pitävät Suomen Accenturen terveydenhuollon ja julkisten palveluiden toimialajohtaja Marko Rauhala ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelutuotannon johtaja Matias Pälve

Päättäjäpaneelissa ovat mukana kansanedustajat :
Kim Berg (sdp), Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu
Markus Lohi (kesk.), Lapin hyvinvointialueen aluevaltuutettu
Pia Sillanpää (ps.), Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu
Ville Väyrynen (kok.), Keski-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuutettu  

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 12/02/2024

Miten tekoäly muuttaa sote-päätöksentekoa ja hyvinvointialueiden johtamista? Tule webinaariin 14.3.!

Suosittu, sote-ammattilaisia ja -päättäjiä laajasti kiinnostanut webinaarisarja hyvinvointialueiden ajankohtaisista aiheista jatkuu. Seuraavassa osassa 14.3.2024 aiheena on: "Miten tekoäly muuttaa sote-päätöksentekoa ja hyvinvointialueiden...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta