• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult Saga -tietojärjestelmä arvioitiin laadultaan parhaaksi

Mediconsult - 02/05/2022

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän (Keusote) potilastietojärjestelmän kilpailutuksen laatuvertailussa Mediconsultin tietojärjestelmä sai täydet pisteet.

Laatua arvioitiin kolmella osa-alueella, jotka olivat käytettävyys, pisteytettävät toiminnalliset vaatimukset ja pisteytettävät muut vaatimukset. Laatuvertailussa arvioitiin esimerkiksi järjestelmän käytettävyyttä siten, että ammattilaiset suorittivat esimääritellyt tehtävät toimittajan avustuksella. Testaajat vastasivat loppukyselyssä väittämiin kuten ”Käyttäisin mielelläni tätä järjestelmää työssäni” ja ”Kuvittelen, että useimmat oppisivat järjestelmän käytön erittäin nopeasti”. Loppukyselyssä Mediconsult oli paras perusterveydenhuollossa ja sosiaalihuollossa.

Mediconsult Saga -tietojärjestelmä oli ylivoimainen laatuarvioinnissa, koska se sai täydet pisteet kaikilla osa-alueilla. Kilpailutukseen osallistuivat myös CGI Suomi ja Tieto Finland.

”Olen todella ylpeä saavutuksistamme. Ammattilaisten tukeminen käytettävällä tietojärjestelmällä on meille kehittämisen lähtökohta. On ilo huomata, että työmme tuottaa tulosta laadukkaana järjestelmänä – Mediconsult Saga on osoittanut kyvykkyytensä tulevaisuuden hyvinvointialuetietojärjestelmänä”, Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro sanoo.

Lue lisää Tivin artikkelista Uusi potilastietojärjestelmä 11 miljoonalla – halvin voitti, mutta laadussa yksi oli ylivoimainen.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 16/06/2022

Partiolaisten Kajo-suurleirin lääkintä kirjaa Mediconsultin mobiiliratkaisulla

Mediconsultin mobiilikirjaamisratkaisu on jälleen käytössä partioleirillä. Heinäkuinen Suomen Partiolaisten suurleiri Kajo kokoaa yli 13 000 partiolaista Evon metsiin Hämeenlinnaan. Edellisellä Ilves19-piirileirillä leirilääkinnässä työskentelevät...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta