Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsultin Pääkäyttäjäpäivä 9.11. kutsuu Mediconsult Saga-, Mediatri- ja Kuntomaster-asiakkaita

Mediconsult - 23/10/2023

Mediconsult järjestää Pääkäyttäjäpäivän Mediconsult Sagaa, Mediatria ja Kuntomasteria käyttäville asiakkailleen 9.11.2023 Clarion Hotel Helsingissä. Teemana on Langat käsissä muutoksessa. 

Ohjelma on suunnattu erityisesti järjestelmiemme pääkäyttäjille, palvelupäälliköille ja kaikille muille roolissaan Mediconsult Saga- Mediatri- ja Kuntomaster-tietojärjestelmien sekä pääkäyttäjäpäivän teemojen kanssa tekemisissä oleville asiakkaillemme. Tilaisuus on yhteinen terveydenhuollon, sosiaalihuollon, kotihoidon ja kuntoutuksen parissa työskenteleville niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella.  

Päivään kuuluu muun muassa ajankohtaiset puheenvuorot THL:lta, Kanta-palveluilta, Duodecimilta ja Pharmacalta sekä Mediconsultin järjestelmien tulevaisuuden teknisen roadmapin esittely. Tilaisuus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet Mediconsultin asiantuntijoiden ja muiden pääkäyttäjien tapaamiseen ja ajatusten vaihtoon. 

Jos kuulut kohderyhmään, mutta kutsu on päässyt vilahtamaan syystä tai toisesta ohi silmien, ole yhteydessä omaan asiakasvastaavaasi ja saat ilmoittautumislinkin. Ilmoittautuminen päättyy 26.10.2023 kello 15. Lämpimästi tervetuloa! 

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta