Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Omaoloon toteutettu uusia toiminnallisuuksia osana Koronavilkku-kokonaisuutta

Mediconsult - 03/09/2020

Tartuntaketjujen katkaisua helpottava Koronavilkku-mobiilisovellus julkaistiin 31.8. Sovellus on ladattavissa maksutta yleisimmistä sovelluskaupoista.

Koronavilkun avulla ihmiset voivat itse osallistua viruksen leviämisen estämiseen ja suojella omaa ja läheistensä terveyttä. Sovellus nopeuttaa virukselle altistuneiden tavoittamista ja tartuntaketjujen katkaisemista.

Omaolon teknisenä toteuttajana Mediconsult Oy on toteuttanut uusia ominaisuuksia Omaolo-palveluun osana Koronavilkku-kokonaisuutta:

  • Koronavilkku ohjaa oireiset altistuneet Omaolon koronavirustaudin oirearvioon, jonka kautta kansalainen voi mm. varata ajan koronavirustestiin. Omaoloon on toteutettu myös lomake oireettomien altistuneiden sähköiseen terveydenhuollon yhteydenottoon. Jos alueella ei ole sähköistä asiointia käytössä, ohjaa palvelu puhelinyhteydenottoon.
  • Lisäksi jäljitystyötä tekeville ammattilaisille on toteutettu erillinen käyttöliittymä avauskoodien luomiseen ja lähettämiseen. 

Tutustu Koronavilkkuun osoitteessa www.koronavilkku.fi.

Omaolon koronavirustaudin oirearvioon pääset siirtymään tästä: https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649

Lisätiedot:
Anne-Mari Juntti
Asiakkuuspäällikkö, Digitaaliset palvelut
anne-mari.juntti@mediconsult.fi

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 10/04/2024

Miten hallita häiriökysyntää digitaalisissa sote-palveluissa? Katso webinaarin tallenne!

Sote-ammattilaisia ja -päättäjiä kiinnostava ja tavoittava, erinomaiset palautteet kerännyt webinaarisarja hyvinvointialueiden ajankohtaisista aiheista jatkuu. Seuraavassa osassa 16.5.2024 aiheena on ”Miten hallita häiriökysyntää digitaalisissa...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta