Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Terveyden edistämistä potilastietojärjestelmällä – luontevaa tukea partioleiriä

Mediconsult - 11/07/2019

Tuemme Ilves19-piirileiriä tarjoamalla leirin käyttöön mobiilin potilastietojärjestelmän. Leirisairaalan lääkärit ja hoitajat sekä muu hoitohenkilökunta pääsevät tekemään kirjauksia suoraan järjestelmään, jolloin annetusta hoidosta jää lain edellyttämä merkintä, mikä takaa turvallisen hoidon ja tarvittaessa mahdollistaa sujuvan jatkohoidon.

Mediconsult on yrityksenä sponsoroinut aiemmin kilpaurheilijoita ja lasten urheilujoukkueita tarkoituksenaan tukea terveyttä ja hyvinvointia. Tänä vuonna aloitimme kumppanuuden Hämeen partiopiirin kanssa.

Miksi lähdimme tukemaan partioleiriä?

”Partio kannustaa lapsia ja nuoria terveellisiin elämäntapoihin ja aktiiviseen elämään. Partiossa opitaan taitoja, tietoja, asenteita ja arvoja, jotka edesauttavat tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää”, kertoo Sanna Merjokari, Ilves19-piirileirin tietomestari. 

”Terveyden edistäminen ja hyvinvoinnin lisääminen kytkeytyvät oleellisesti Mediconsultin arvoihin, joten tuhansia lapsia ja nuoria keräävän tapahtuman tukeminen tuntui luontevalta. Lisäksi voimme tukea leiriä omalla ydinosaamisellamme eli potilastietojärjestelmällä, joka taipuu erilaisiin käyttökohteisiin”, sanoo Tommi Salaspuro, Mediconsultin toimitusjohtaja.

Molemminpuolista hyötyä

Tarjoamamme ratkaisu koostuu selaimessa käytettävästä potilastietojärjestelmästä, johon terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä kirjauksia mobiililaitteillaan myös leiriolosuhteissa – ensimmäistä kertaa partioleireillä.

”Koemme, että mobiiliratkaisun tarjoaminen on win-win-tilanne, sillä saamme kokemusta ratkaisun toimimisesta erilaisissa olosuhteissa ja käyttötarkoituksissa. Kumppanuushanke tarjoaa myös mahdollisuuden optimoida ratkaisun käyttöönottoprojektia”, kertoo Mediconsultin projektipäällikkö Marja-Leena Rajala. Lisäksi ratkaisulle saadaan näkyvyyttä leirihenkilökunnan ja osallistujien keskuudessa.

Lue myös miten mobiilikäyttöinen potilastietojärjestelmä muuttaa leirisairaanhoitoa sekä mitä partioleirin tukiseminaarista jäi mieleen.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 14/06/2024

Kanta-lääkityslista yhdistää kansalaisten lääkitystiedot: Mediconsultilla asiaan on jo varauduttu

Kanta-lääkityslista eli kansallinen lääkityslista etenee vuonna 2026 vaiheeseen, jossa kaikkien suomalaisten lääkitystiedot tulevat Kanta-palveluiden Reseptikeskuksen kautta paremmin saataville, ja tiedon esittäminen ja näyttäminen yksinkertaistuu....

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta