Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Webinaaritallenne: Hyvinvointialueiden Suomi - Tietoon perustuva palvelustrategia ja talousarvio

Tuoreiden hyvinvointialueiden ensimmäisiä tehtäviä on palvelustrategioiden ja talousarvioiden valmistelu. Tervetuloa kuulemaan tietoon perustuvan palvelustrategian ja talousarvion valmistelusta, mukana mm. Pekka Aittakumpu (Kesk.) ja Pia Kauma (Kok.) sekä Ilkka Kunnamo.

Miten hyvinvointialueilla voidaan tunnistaa asukkaiden palvelutarpeet ja miten palvelut ja resurssit onnistutaan kohdentamaan tarpeiden mukaisesti?

Hyvinvointialueiden Suomi: Tietoon perustuva palvelustrategia ja talousarvio -webinaarissa kuullaan Terveyshyötyarvio-mallin hyödyntämisestä palvelutarpeiden ja hoitovajeiden tunnistamisessa ja resurssien kohdentamisessa. Puhujana Ilkka Kunnamo (dosentti, yleislääketieteen erikoislääkäri ja kehitysjohtaja, Kustannus Oy Duodecim). 

Päättäjäpaneelissa keskustelua jatketaan hyvinvointialueiden strategisen tason valmistelun näkökulmasta. Keskustelijoina eduskunnan sote-valiokunnan jäsenet Pekka Aittakumpu (Kesk.) ja Pia Kauma (Kok.). Paneelin juontaa Mediconsultin yhteiskuntasuhdejohtaja Mikael Palola. 

Webinaari on suunnattu erityisesti uusille aluevaltuutetuille sekä hyvinvointialueiden hallinnon ja tietojohtamisen valmistelijoille. Webinaariin ovat tervetulleita myös kaikki muut hyvinvointialueiden valmistelusta kiinnostuneet.

 

 

Aloitus & tervetuloa
Tommi Salaspuro, toimitusjohtaja, Mediconsult Oy

Mikä on Terveyshyötyarvio-malli, ja miten sen avulla voidaan tunnistaa palvelutarpeita ja kohdentaa resursseja
Ilkka Kunnamo, dosentti, yleislääketieteen erikoislääkäri, ja kehitysjohtaja, Kustannus Oy Duodecim

Päättäjäpaneeli: Keskustelua tietoon perustuvasta palvelustrategioiden ja talousarvion valmistelusta
Pekka Aittakumpu (Kesk.) ja Pia Kauma (Kok.), eduskunnan sote-valiokunnan jäseniä 

 


Webinaari on osa Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarisarjaa. Seuraavan webinaarin ilmoittautuminen aukeaa kevään 2022 aikana – pysy kuulolla!

Osallistu keskusteluun myös sosiaalisessa mediassa: #hyvinvoivasuomi #hyvinvointialueidensuomi #hyvinvointialueet #palvelustrategia #talousarvio #tiedollajohtaminen 

Katso tallenne

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta