Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Webinaaritallenne: Hyvinvointialueiden Suomi - Tietoon perustuva rakenteellinen sosiaalityö

Asiakkaiden kohtaaminen ja monipuoliset yhteistyöverkostot kerryttävät sosiaalityön ammattilaisille arvokasta tietoa ja näkemystä alueiden asukkaiden hyvinvoinnista ja sosiaalisista ongelmista – sekä näiden taustalla vaikuttavista tekijöistä. Miten tätä kokemusta sekä eri järjestelmiin kirjattavaa tietoa voidaan hyödyntää hyvinvointialueiden päätöksenteossa?

Asiantuntijapuheenvuorossa kuullaan Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen johtaja Tarja Kauppilaa. Hän avaa rakenteellisen sosiaalityön merkitystä hyvinvointialueiden johtamisessa ja päätöksenteossa.

Käytännön sosiaalityöntekijän näkökulman webinaariin tuo Jyväskylän kaupungin lastensuojelun sosiaalityöntekijä Olli Niskanen.

Päättäjäpaneelissa rakenteellisen sosiaalityön roolia ja merkitystä käsitellään hyvinvointialueiden ja niiden keskeisten yhteistyötahojen päätöksenteon näkökulmista. Keskustelijoina ovat kansanedustajat Tom Packalén (ps., Helsinki), Piritta Rantanen (sd., Keski-Suomi) ja Ville Valkonen (kok., Varsinais-Suomi). 

Webinaari on suunnattu erityisesti uusille aluevaltuutetuille sekä hyvinvointialueiden hallinnon ja tietojohtamisen valmistelijoille. Webinaariin ovat tervetulleita myös kaikki muut hyvinvointialueiden valmistelusta ja rakenteellisesta sosiaalityöstä kiinnostuneet.

Aloitus & tervetuloa
Tommi Salaspuro, toimitusjohtaja, Mediconsult Oy

Rakenteellinen sosiaalityö hyvinvointialueiden johtamisen ja päätöksenteon tukena
Tarja Kauppila, johtaja, Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Olli Niskanen, lastensuojelun sosiaalityöntekijä, Jyväskylän kaupunki

Päättäjäpaneeli: Keskustelua rakenteellisesta sosiaalityöstä päätöksenteossa
Tom Packalén (ps.), Piritta Rantanen (sd.), Ville Valkonen (kok.), kansanedustajia


Webinaari on osa Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarisarjaa. 

Osallistu keskusteluun myös sosiaalisessa mediassa: #hyvinvoivasuomi #hyvinvointialueidensuomi #hyvinvointialueet #rakenteellinensosiaalityö #tiedollajohtaminen 

Katso tallenne

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta