Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Asiantuntijana Mediconsultilla: Sormet syyhyävät jo seuraavien hyvinvointialue-käyttöönottojen pariin

Mediconsult - 07/08/2023

 

Asiantuntijana Mediconsultilla -juttusarja esittelee ammattilaisiamme, jotka kertovat omasta työstään ja Mediconsultin kulttuurista. 

MicrosoftTeams-image (47)

Nimi:  Tuure Rautio
Työtehtävä: Senior järjestelmäasiantuntija
Tiimi:  Tekniikka-tiimi
Koulutus:  Tietotekniikan insinööri
Työura MC:llä: 7/2021 alkaen

 

Minkälaisten asioiden parissa teet töitä eli mitä työsi pitää sisällään? 

Työhöni kuuluvat Saga-tuoteperheen erilaiset toimitusprojektit ja huoltotoimenpiteet tuotteiden eri komponentteihin, frontendistä backendiin. Vastaan projekteissa kokonaisvaltaisesti sovellusinfran pystyttämisestä, olen siis tekninen päävastuuhenkilö. Tämä tarkoittaa käytännössä palvelinten konfigurointia ja speksausta, taustasovellusten asennusta, sovellusten asennusta sekä konfiguraatiomuutosten tekemistä ja ongelmatilanteiden selvittelyä.

Mikä on työssäsi pinnalla juuri nyt?  

Uudet hyvinvointialueet, kuten valtaosalla MCläisistä. Kanta-arkistoivan Saga Sosiaalihuolto- asiakastietojärjestelmän asennuksissa on monia erityisesti huomioitavia asioita. Tällä hetkellä työskentelen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen parissa. Seuraavaksi vuorossa ovat muut hyvinvointialueet, joille järjestelmämme on tullut valituksi kuten Lappi, Pirkanmaa, Pohjois-Savo ja Keski-Suomi.

Nimeä kolme parasta asiaa työssäsi.

Tämä ala on täysin oma ja tätä tukee myös suuntautumiseni koulutuksessa hyvinvointiteknologiaan. Olen sekä sosiaalinen ihminen että nörtti ja tässä yhdistyvät molemmat.

Arvostan kollegoita tekniikasta ja muista tiimeistä. Yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen toimii hyvin, jeesiä ja vinkkejä saa tarvittaessa myös esimerkiksi tuotekehityksestä.

Projektit ovat mielenkiintoisia, sote-myllerrys on ollut ammatillisesti kiinnostavaa. Hyvinvointialue-kokoluokan projekteja en ole aiemmin päässyt tekemään ja olemme päässeet miettimään, miten asiat toteutetaan. Sormet syyhyävät jo seuraavien hyvinvointialue-käyttöönottojen pariin.

Ketkä ovat tärkeimmät yhteistyökumppanisi? 

Tekniikan tiimin muut jäsenet, joilta saan aina akuuttiapua ongelmatilanteissa, käyttöönottoprojekteja vetävät projektipäälliköt sekä asiakkaan tekniset ammattilaiset ja asiakkaan inhouse-toimijoiden edustajat. Parhaimpia onnistumisia kaikkien edellä mainittujen yhteistyökumppanien kanssa on, kun projekti tai pienempikin kokonaisuus saadaan tavoitetilaan sovitussa aikataulussa. Siinä tarvitaan kaikkien osapuolten välillä hyvää yhteistyötä.

Miten MC:n arvot (asiantuntijuus, arvostus, läpinäkyvyys, yhteistyö) näkyvät työarjessasi?

Mediconsultilla arvostetaan asiantuntijuutta. Kaikki ovat oman aihealueensa huippuja. Sisäinen, virtuaalinen kehuseinämme on hyvä esimerkki arvostuksesta. Ei tarvitse olla mikään urotyö kyseessä, riittää että tekee pienen mukavan teon jollekin. Meillä saa paljon myös välitöntä myönteistä palautetta.

Onko jotain mitä muut eivät sinusta välttämättä tiedä tai eivät osaisi arvata?

Olen pelaillut Counter-Strikeä ja haaveillut, että osallistuisimme Mediconsultin joukkueella elektronisen urheilun firmaliigan, Kanaliigan, peleihin. Olen pelannut muitakin Kanaliiga-pelejä, kuten Rocket Leagueta ja PUBGia, mutta eniten Counter-Strikea.


Voisiko työ Mediconsultilla kiinnostaa sinuakin? Katso kaikki avoimet työpaikat Urasivuiltamme!

Tuure on senior järjestelmäasiantuntija, tällaisessa tiimissä hän työskentelee:

Mediconsultin tekniikan tiimi toimii asiakkaan ja tuotekehityksen välisessä rajapinnassa. Tekniikan tiimin ammattilaiset palvelevat asiakkaita käyttöönotoissa ja ylläpidoissa sekä kouluttavat ja konsultoivat asiakasorganisaatioita. Asiakastuessa Service Desk on ensimmäinen taso, ja tekniikan tiimi toimii 2. tukitason asiantuntijoina niin häiriönhallinnan kuin palvelupyyntöjen osalta. Tekniikan tiimi ylläpitää asiakkaiden palveluita proaktiivisesti ja osallistuu tarvittaessa myös tuotekehitykseen teknisten asioiden näkökulmasta.

 

 

Sarjan aiemmat osat

Asiantuntijana Mediconsultilla: "Olen asiakkaan ääni Mediconsultin sisällä."

Asiantuntijana Mediconsultilla: ”Koen, että sosiaalityön asiantuntijuuttani arvostetaan ja tarvitaan”

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta