• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Lääkäripäivillä kiinnostusta Siroon

Mediconsult - 16/01/2019

Lääkäripäivät on lääkärien suurin ammattitapahtuma, joka järjestettiin 9.-11.1. Helsingin Messukeskuksessa. Tietojärjestelmätoimittajana esittelimme ohjelmistoistamme Siroa ja Medireseptiä, joita sai kokeilla osastollamme.

Kevytjärjestelmä Siro herätti kiinnostusta varsinkin eläkkeellä olevien lääkäreiden keskuudessa, sillä monella on edelleen oma yksityisvastaanotto. Helppokäyttöinen ja edullinen järjestelmä sopiikin mainiosti myös satunnaisempaan potilaskäyttöön. Sähköisen arkistoinnin edut on selvästi huomattu ja järjestelmän avulla tietojen arkistoituminen näppärästi Kantaan viehätti.

Medireseptin ja Siron käyttöliittymät keräsivät kehuja, ja ohjelmistoja sai kätevästi testata käytännössä suurella kosketusnäytöllämme. Nykyisiä asiakkaita kiinnostivat luonnollisesti uudet ominaisuudet, joihin liittyen saimme myös kehitystoiveita – kiitos niistä!

MC-Lääkäripäivillä (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos myös mukavista keskusteluista osastollamme vierailleille!

 

Lisää samasta aihealueesta

Heini Sahlberg - 15/04/2019

"Tieto ei ole kaakana" – eHealth kuopiolaisittain

Kuten otsikosta voi ehkä päätellä, tämän vuoden kansainvälinen eHealth-konferenssi pidettiin Kuopiossa. Terveydenhuollon ammattilaisille ja palveluiden kehittäjille suunnattu tapahtuma tuo uutta tietoa digitaalisen terveydenhuollon kehityksestä ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta