• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult mukana #Asiakaspalveluviikko-tapahtumassa

Mediconsult - 01/10/2019

Asiakaspalveluviikko järjestetään 7.-11.10. Teemaviikon tavoitteena on nostaa esille asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen merkitystä liiketoiminnalle ja tarjota mahdollisuus kiittää asiakaspalvelun ammattilaisia hyvästä työstä.

–Olemme tehneet asiakaspalvelun kehittämistyötä jo pidempään muun muassa koulutusten avulla, kertoo Mediconsultin Service Desk -tiimin esimies Erja Koivunen.

–Lähdimme mukaan asiakaspalveluviikkoon, jotta arjen aherruksen ja haasteiden keskelläkin muistamme, miksi tätä työtä teemme, eli asiakkaillemme. Kaikki toimintamme linkittyy asiakkaisiin, jotka ovat meille todella tärkeitä.

–Asiakaspalvelulla tuotamme arvoa asiakkaillemme niin, että he pystyvät omassa työssään toimimaan aina vain paremmin ja siten tuottamaan palveluita omille asiakkailleen, Erja kuvailee Mediconsultin asiakaspalvelua, johon kuuluu paljon sekä ohjelmisto- että teknistä tukea.

–Asiakaspalveluumme kuuluu myös Service Deskin tärkeä taustavoima, eli #MCculture, joka on työhyvinvoinnin ja jaksamisen tukemista sekä yhdessä tekemistä yli tiimi- ja toimintorajojen. Teemaviikolla korostammekin ajatusta: ”Yhdessä olemme enemmän”.

 

Asiakaspalveluviikon organisoi Wave – Wakaru asiakaspalveluverkosto. Voit seurata viikkoa sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #aspaviikko ja #asiakaspalveluviikko sekä Mediconsultin omalla hashtagilla #MCculture.

Lisää samasta aihealueesta

Jenni Rytkönen - 19/08/2019

Fiksua ikääntymistä, onnellisuusanalyysejä ja pitchausta

Hiljaiseen heinäkuuhun tuli sopivasti säpinää, kun sain tilaisuuden edustaa Mediconsultia Bangkokissa järjestetyssä Technology Investment -konferenssissa 17.-20.7. Konferenssin aiheena oli ”Smart Ageing”, sillä niin Thaimaassa, kuten Euroopassa ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta