• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult mukana HIMSS & Health 2.0 European Conferencessa 11.-13.6.2019

Mediconsult - 17/05/2019

The HIMSS & Health 2.0 European Conference on digitaalisen terveydenhuollon kansainvälinen huipputapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa kesäkuussa.

Mediconsult on mukana Suomi Paviljongissa, joka kokoaa suomalaiset terveysalan yritykset omaksi kokonaisuudeksi näyttävälle paikalle. Löydät meidät osastolta 6e41.

Tapahtuman ohjelma on koottu viiden ajankohtaisen pääteeman ympärille: sosiaali- ja terveydenhuollon integrointi, kotihoidon kysymykset, datan liikkuvuuden edistäminen turvallisesti, eettisesti ja tehokkaasti, tekoälyn käyttö ja avoimen innovaation haasteet ja mahdollisuudet.

Paikalle odotetaan yli 2 000 asiantuntijaa eri puolilta maailmaa verkostoitumaan ja inspiroitumaan.

Nähdään kesäkuussa Messukeskuksessa!

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 03/06/2019

Partioleirille mobiili potilastietojärjestelmä

Mediconsult tarjoaa Hämeen partiopiirin Ilves19-piirileirille potilastietojärjestelmän, jota voi käyttää myös mobiililaitteilla. Hämeenlinnassa järjestettävällä leirillä on ensimmäistä kertaa käytössä mobiilikirjaaminen.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta