• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult nousee markkinajohtajaksi kuntoutusalan ohjelmistotoimittajana

Mediconsult - 19/09/2018
Mediconsult Oy on ostanut FCG Talent Oy:ltä Kuntomaster-liiketoiminnan. Kauppa tulee voimaan 1.10.2018. Ostettu liiketoiminta muodostuu kuntoutusalan toimijoille suunnatuista ohjelmistoratkaisuista, kuten toiminnanohjaus- ja asiakashallintajärjestelmistä.
 
Liiketoimintakauppa vahvistaa Mediconsultin asemaa kokonaisvaltaisten sote-ohjelmistoratkaisujen tuottajana ja nostaa yrityksen markkinajohtajaksi kuntoutustoimialan toiminnanohjaus- ja ohjelmistoratkaisuissa.

”Näemme kuntoutustoimialalla vahvan kasvupotentiaalin ja pidämme sitä yhtenä merkittävistä liiketoiminta-alueistamme”, valottaa Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro.  ”Kuntoutuskenttä on muutosten edessä niin sote-uudistuksen kuin palveluiden digitalisoitumisenkin myötä. Kuntoutuksen kasvanut tarve ja kustannustehokkuuden vaatimukset ovat niitä kansallisen tason haasteita, joihin tartumme tarjoamalla moderneja ratkaisuja soten ääressä palveluita tarjoaville kuntoutustoimijoille.”

”Muun muassa ammatillisen kuntoutuksen vaikutus sosiaali- ja terveyskustannusten säästössä on jo osoitettu käytännössä, mikä vain lisää kuntoutuspalvelujen tarvetta tulevaisuudessa”, Tommi Salaspuro jatkaa.

”FCG Talent voi puolestaan keskittyä liiketoiminnan myymisen myötä entistä vahvemmin rekrytointi- ja HR-ohjelmistoihin sekä julkisen sektorin rekrytointiratkaisujen kehittämiseen. Sillä alalla olemme markkinajohtaja”, kertoo FCG Talent Oy:n toimitusjohtaja Juho Toivonen kaupan taustoista.

FCG Talentin kuntoutusliiketoiminnan henkilöstö ja asiakkaat siirtyvät Mediconsultille sopimustensa mukaisilla ehdoilla, ja haluamme jatkaa Kuntomaster-asiakkaiden palvelemista entiseen tapaan. Uskomme, että voimme jatkossa tarjota siirtyville asiakkaille entistä laajempia palveluita, mukaan lukien sähköisen asioinnin ja mobiilitoimintojen ratkaisujamme.
 
Lisätietoja antavat mielellään:

Mediconsult Oy, Tommi Salaspuro, 010 524 5552, tommi.salaspuro@mediconsult.fi
FCG Talent Oy, Juho Toivonen, 040 505 5207, juho.toivonen@fcg.fi

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/09/2023

Miten alueellisen sote-tietojärjestelmän käyttöönotto toteutetaan sujuvasti: Case Pohde

– Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue lähti liikkeelle kunnianhimoisesti ja organisaatio uudistui aika tavalla. Siksi oli tärkeää, että asiakastietojärjestelmät yhtenäistyivät mahdollisimman nopeasti, Pohteen sosiaalijohtaja Leena Pimperi-Koivisto...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta