• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult osallistuu eHealth-konferenssiin Oulussa 7.-8.10.

Mediconsult - 13/09/2021

Etätapahtumien aikakauden jälkeen pääsemme paikan päälle eHealth2021-konferenssiin, joka järjestetään Oulussa 7.-8. lokakuuta.

Digitaalisen terveydenhuollon kehitykseen ja ratkaisuihin keskittyvä tapahtuma järjestetään eHealth in a Lifecycle -teemalla. Konferenssissa on sekä suomenkielisiä että kansainvälisiä puheenvuoroja muun muassa uusista terveydenhuollon digiratkaisuista, innovaatiotoiminnasta, terveysdatasta, kansalaisen osallistamisesta ja tietojärjestelmistä.

Digitaalisten palveluiden liiketoimintapäällikkömme Fia Saaristo pitää näytteilleasettajapuheenvuoron kansalaisten osallistamisesta ja terveyshyödyistä.

Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Konferenssi järjestetään yhteistyössä Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry:n ja Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa.

Mediconsult osallistuu myös tilaisuuden näyttelyyn. Tervetuloa tapaamaan digitaalisen terveydenhuollon ammattilaisia, asiantuntijoita, tutkijoita ja toimijoita!

Lue lisää eHealth-konferenssista. Nähdään Oulussa!

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 18/08/2021

SuomiAreena: Sote-tietojärjestelmiin miljardeja – investoidaanko suomalaiseen osaamiseen?

Sote-uudistuksen myötä Suomessa tullaan käyttämään lähivuosina 2–3 miljardia euroa sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmiin. Hankintapäätöksissä tulee huomioida ostohinnan lisäksi pitkän aikavälin kustannukset, järjestelmiin käytettävä aika...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta