• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult osallistuu eHealth-konferenssiin Oulussa 7.-8.10.

Mediconsult - 13/09/2021

Etätapahtumien aikakauden jälkeen pääsemme paikan päälle eHealth2021-konferenssiin, joka järjestetään Oulussa 7.-8. lokakuuta.

Digitaalisen terveydenhuollon kehitykseen ja ratkaisuihin keskittyvä tapahtuma järjestetään eHealth in a Lifecycle -teemalla. Konferenssissa on sekä suomenkielisiä että kansainvälisiä puheenvuoroja muun muassa uusista terveydenhuollon digiratkaisuista, innovaatiotoiminnasta, terveysdatasta, kansalaisen osallistamisesta ja tietojärjestelmistä.

Digitaalisten palveluiden liiketoimintapäällikkömme Fia Saaristo pitää näytteilleasettajapuheenvuoron kansalaisten osallistamisen sessiossa. Tule kuuntelemaan, miten digitalisaatio voi tukea onnistumista sekä tuoda hyvinvointia ja terveyttä kansalaisille. Puheenvuoro on ohjelmassa 7.10. klo 17.20. 

Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Konferenssi järjestetään yhteistyössä Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry:n ja Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa.

Mediconsult osallistuu myös tilaisuuden näyttelyyn. Tervetuloa tapaamaan digitaalisen terveydenhuollon ammattilaisia, asiantuntijoita, tutkijoita ja toimijoita!

Lue lisää eHealth-konferenssista. Nähdään Oulussa!

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/06/2022

Esko Systems hankkii suun terveydenhuollon ja sosiaalihuollon tietojärjestelmät Mediconsultilta

Mediconsult voitti Esko Systemsin kilpailutukset sekä suun terveydenhuollon että sosiaalihuollon tietojärjestelmien hankinnasta. Mediconsultista tulee suomalaisen Esko Systemsin kumppani, joka mahdollistaa asiakas- ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta