• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsult Saga -tietojärjestelmäkokonaisuudelle on myönnetty Avainlippu

Mediconsult - 28/06/2021

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Mediconsult Saga -tietojärjestelmäkokonaisuudelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

Mediconsult Saga -tietojärjestelmäkokonaisuus on sote-toimijoille ja hyvinvointialueille suunniteltu asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Järjestelmä on Suomessa kehitetty ja käytössä oleva sote-ratkaisu, joka koostuu toimialakohtaisista Saga Terveydenhuolto, Saga Sosiaalihuolto, Saga Kotihoito ja Saga Kuntoutus -tietojärjestelmistä. Lisäksi samaan kokonaisuuteen kuuluvat OmaSaga-etäpalveluratkaisu, Mediatri-potilastietojärjestelmä sekä Siro ja Mediresepti.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

– Mediconsultin omistus on 100 % Suomessa. Suomalaisuus on yksi toimintamme kulmakivistä, sillä uskomme paikallisen sote-tuntemuksen ja tietojärjestelmäosaamisen tuovan parhaan lopputuloksen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ja asiakkaille. Pidämme kotimaista osaamista myös huoltovarmuutta ylläpitävänä tekijänä. Korona-ajasta huolimatta olemme palkanneet vuoden aikana yli 50 uutta osaajaa, Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro kertoo.

Avainlippu yhdistyy vastuullisuuteen ja vaikuttamiseen

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

– Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen, Mentu kertoo.

– Kyse ei ole pelkästään mielikuvista! Avainlipulla haluamme kertoa sitoutumisestamme suomalaisen soten ja hyvinvoinnin kehittämiseen, koska uskomme aidosti Suomessa tuotettuun ratkaisuun, Salaspuro täydentää.

 

Kaikki Avainlipulla varustetut tuotteet ja palvelut löytyvät Sinivalkoinen valinta -palvelusta.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. 

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liiton tehtävänä on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. Mediconsult on Avainlippu-tunnuksen myötä Suomalaisen Työn Liiton jäsen. 

SuomalPalvelua_Sin_rgb

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/06/2022

Esko Systems hankkii suun terveydenhuollon ja sosiaalihuollon tietojärjestelmät Mediconsultilta

Mediconsult voitti Esko Systemsin kilpailutukset sekä suun terveydenhuollon että sosiaalihuollon tietojärjestelmien hankinnasta. Mediconsultista tulee suomalaisen Esko Systemsin kumppani, joka mahdollistaa asiakas- ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta