• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsultille jälleen laatusertifikaatti

Mediconsult - 08/04/2019

Meille on myönnetty ISO 13485 -laatusertifikaatin uusin versio ISO 13485:2016. Laatusertifikaatti koskee kaikkia Mediconsultin tuotteita ja palveluita ja sen on myöntänyt SGS Fimko Oy.

ISO 13485 (Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet) on kansainvälisesti tunnustettu laatujärjestelmästandardi, joka ohjaa terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden toimitusketjuun ja elinkaareen osallistuvien yritysten toimintaa.

Sertifikaatin avulla voidaan todentaa, että organisaation laadunhallintajärjestelmä on arvioitu ja että se vastaa säädösten vaatimuksia ja asiakkaiden tarpeita. Uuden standardin merkittävimpiä eroja aiempaan versioon (2003) verrattuna ovat mm. se, että nyt standardia voidaan soveltaa myös laaja-alaisemmin yrityksiin, jotka osallistuvat yhteen tai useampaan vaiheeseen tuotteen koko elinkaaren aikana innovoinnista loppusijoittamiseen saakka.

Laatujärjestelmäsertifikaatti on myös edellytys tulevalle eurooppalaisen lääkelaiteasetuksen (MDR, medical devices regulation) mukaiselle sertifioinnille.

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 26/05/2020

Omaolon koronavirustaudin oirearviotietoja hyödynnetään THL:n uudessa Oirekartta-sovelluksessa

THL on julkaissut Oirekartta-sovelluksen, joka perustuu kansalaisten Omaolo-palvelussa itse ilmoittamiin koronavirustaudin oirearviotietoihin. Koronavirustaudin oirearviota on täytetty Omaolossa tähän mennessä jo 500 000 kertaa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta