• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Mediconsultin Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarisarja jatkuu

Mediconsult - 04/02/2022

Mediconsultin järjestämä webinaarisarja hyvinvointialueiden rakentumisesta jatkuu. Maaliskuun webinaarissa keskitytään hyvinvointialueiden valmisteluun tietoon perustuvien palvelustrategioiden ja talousarvion valmistelun näkökulmasta.

Tuoreiden hyvinvointialueiden ensimmäisiä tehtäviä on palvelustrategioiden ja talousarvioiden valmistelu.

”Haluamme tukea hyvinvointialueiden valmistelua ja uusia aluevaltuutettuja. Haastavassa tehtävässä aluevaltuustot tarvitsevat monipuolista tietoa alueen asukkaiden hyvinvoinnista ja palvelutarpeista sekä kustannusvaikuttavista palveluista ja palveluiden tuottajista. Tiedolla johtaminen onkin webinaarin pääteema”, vihjaa Mikael Palola, Mediconsultin yhteiskuntasuhdejohtaja, joka juontaa webinaarikeskustelun.

”Kotimaisena tietojärjestelmätoimijana meille on tärkeää, että suomalaiset voivat hyvin ja että hyvinvointialueilla on parhaat eväät hyvinvoinnin edistämiseen. Hyvinvointialueiden Suomi - webinaarisarjassa pääsemme purkamaan hoidon ja hoivan järjestämisen haasteita sekä tukemaan hyvinvointialueiden rakentamistalkoita tiedolla johtamisen näkökulmasta”, kertoo Tommi Salaspuro, Mediconsultin toimitusjohtaja.

Ilmoittaudu mukaan seuraavaan webinaariin 10.3.! 

Seuraava webinaari Hyvinvointialueiden Suomi: Tietoon perustuva palvelustrategia ja talousarvio järjestetään 10.3.2022. Webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron pitää Ilkka Kunnamo Kustannus Oy Duodecimilta aiheenaan Terveyshyötyarvio-malli. Päättäjäpaneelissa teemoista keskustelevat tuoreet aluevaltuutetut: eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohi (Kesk.), sekä valiokunnan jäsenet Kim Berg (SDP) ja Pia Kauma (Kok.).

Maksuttomat webinaarit ovat kaikille avoimia, mutta erityisesti ne on suunniteltu uusille aluevaltuutetuille sekä hyvinvointialueiden valmistelijoille, ICT-ammattilaisille ja sote-palveluiden tietojohtamisesta vastaaville.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan!

New call-to-action

Lisätietoa webinaarisarjasta antaa Mikael Palola, mikael.palola@mediconsult.fi, +358 44 459 8561.

Lisää samasta aihealueesta

Mikael Palola - 04/07/2022

Suomalaiset voivat tehdä suomalaisista maailman terveimmän kansan

Meidät suomalaiset on todettu YK:n onnellisuustutkimuksessa jo useana vuonna peräkkäin maailman onnellisimmaksi kansaksi. Moni meistä nostaa terveyden yhdeksi keskeisimmistä omaan onnellisuuteemme vaikuttavista tekijöistä. Kun me olemme maailman...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta