• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12. korostaa kotimaisten valintojen vastuullisuutta

Mediconsult - 01/12/2023

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 1.12. Suomalaisen työn liitto jäsenyrityksineen  muistuttaa, että yritysten ja kuluttajien ostopäätöksillä on merkitystä. Tutkimus osoittaa, että suomalaiset haluaisivat toimia vastuullisesti ja tukea kotimaisuutta.

Avainlippu-merkillä on helppo tunnistaa Suomessa työllistävät tuotteet ja palvelut, joihin kuuluu myös Mediconsult Saga® -tietojärjestelmäkokonaisuus. Ratkaisuillamme on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja Suomessa työllistämisestä.

Miksi kannattaa valita kotimainen ohjelmisto tai tietojärjestelmä?

Tänä vuonna Suomalaisen työn liitto korostaa vastuullisuutta. Suomalaisen työn liiton teettämän selvityksen mukaan valtaosa, 55 prosenttia suomalaisista haluaisi kuluttaa vastuullisemmin kuin tällä hetkellä kuluttaa. 

Kotimainen sote-tietojärjestelmä on vastuullinen ja turvallinen valinta, joka luo työpaikkoja Suomeen.

– Kun valitaan asiakas- tai potilastietojärjestelmää, on hyvä ottaa huomioon, että kotimainen toimija tuntee suomalaisen sote-alan ja osaa suunnitella sote-ammattilaisten päivittäistä työtä aidosti tukevan tietojärjestelmän, Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro.

Kotimainen ohjelmistokehitys on oleellisessa roolissa, kun tietojärjestelmiä kehitetään entistä käytettävimmiksi.

– Kotimainen toimija tietää, mikä täällä toimii ja siksi suomalaiseen soteen suunniteltu järjestelmä on perusteltu hankinta. Suomalaisen ratkaisun ja palvelun käyttäminen on investointi suomalaiseen osaamiseen ja huoltovarmuuteen, ja luo lisää työtä Suomeen. Valinnoilla on siis huomattava merkitys, jatkaa Salaspuro.

Kotimaisuus kiinnostaa myös työntekijöitä

Kotimaisten, Avainlippu-merkittyjen tuotteiden ja palveluiden parissa halutaan  työskennellä: 63 prosenttia Avainlipun tuntevista kokee merkin vaikuttavan myönteisesti yrityksen työnantajamielikuvaan, kertoo Suomalaisen työn liiton tutkimus. Mediconsultilla pääsee työskentelemään Avainlippu-ratkaisujen parissa – parhaillaan on haussa meille kaksi järjestelmäasiantuntijaa. 


Osta työtä Suomeen -päivään voi osallistua ostamalla kotimaista, haastamalla ystävät mukaan ja osallistumalla keskusteluun somessa. Sosiaalisessa mediassa on käytössä tunniste #OstatyötäSuomeen.

 

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 12/02/2024

Miten tekoäly muuttaa sote-päätöksentekoa ja hyvinvointialueiden johtamista? Tule webinaariin 14.3.!

Suosittu, sote-ammattilaisia ja -päättäjiä laajasti kiinnostanut webinaarisarja hyvinvointialueiden ajankohtaisista aiheista jatkuu. Seuraavassa osassa 14.3.2024 aiheena on: "Miten tekoäly muuttaa sote-päätöksentekoa ja hyvinvointialueiden...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta