Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Tet-harjoittelussa Mediconsultilla: Ethernet-kaapeleita ja merkityksellisyyttä

Mediconsult - 25/10/2022

Yhdeksäsluokkalainen Jenni oli tet-harjoittelussa Mediconsultin tietohallinnossa. Lue Jennin kokemuksista!

Mikä sai sinut kiinnostumaan Mediconsultista?

"Olen ollut pienestä pitäen koneiden ja johtojen keskellä ja harrastan niitä vapaa-ajalla. Äitini Anne työskentelee Mediconsultilla ohjelmistoasiantuntijana ja puhuu kotona töistä. On aina ollut tosi kiva käydä äidin töissä jo pienenä. Isälläni on oma sähköalan yritys, jonka kautta olen päässyt tekemään asennustöitä mm. kirurgisessa sairaalassa ja Peijaksessa, joten sote-alastakin on jo kokemusta!"

"Täällä pääsen näkemään eri puolta johtojen maailmasta. Ethernet-kaapeleita on ihan valtavasti!"

Millaisia tehtäviä olet päässyt tekemään?

"Aluksi olen lajitellut tietohallintovarastoa. Siellä on tietty systeemi, jonka perusteella on helppo löytää ja laittaa tavarat paikoilleen, ja siksi se on suosikkitehtäväni – vähän kuin siivoamista."

"Olen myös saanut oman tietokoneen, jolla pystyn katsomaan mediconsultlaisten tietokoneiden teknisiä tietoja, kuten akun kuntoa, ja kirjaamaan niitä tietohallintojärjestelmään. Pääsen myös laittamaan koneita paikalleen työpisteille ja asentamaan johtoja ja sarjanumeroita koneisiin."

Minkälaista Mediconsultilla on ollut?

"Kaikki ovat tosi mukavia ja moikkaavat kaikkia! Huomaan, että Helsingin uusiin toimitiloihin on selvästi panostettu, jotta työntekijöillä on hyvä olla. Tykkään laitteista, joten toimiston hightech-kuplavesihana ja hierontatuoli ovat kivoja. Ja vedenkeittimessäkin on led-valot – pienet yksityiskohdat ovat parhaita! Toimistolla on tosi siistiä, mukeja vain on liian vähän."

Onko jokin yllättänyt?

"Jotain tiesin Mediconsultista jo äidin töiden kautta. Olen ilahtunut, kuinka vapaata töiden tekeminen on: saa hakea kahvia milloin vain, kukaan ei valvo vaan saa itse pitää taukoja sen mukaan, että pystyy tekemään parhaansa. Tuntuu, että työntekijöihin luotetaan ja heidät otetaan huomioon. Kun olin kipeänä, minulle sanottiin, ettei tarvitse ottaa stressiä."

Miltä tulevaisuus näyttää?

"Tulevaisuuden suhteen olen avoin, sillä vaihtoehtoja on niin paljon. Tykkään oppia uutta, joten kunhan joku opettaa, niin tartun kyllä toimeen – tärkeintä on, että työllä pystyy edes pikkuisen parantamaan ympäröivää maailmaa!"

"Nettisivuhommat ja kuvaaminenkin kiinnostavat, ja onpa ottamani kuva julkaistu Mediconsultin Instagramissakin!"

Tutustu työkulttuuriimme ja katso avoimet työpaikat

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta