• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Tiedolla johtamalla Suomesta maailman tervein kansa – Mediconsult SuomiAreenalla

Mediconsult - 14/06/2022

Mitä tarkoittaa tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveydenhuollossa? Miten tiedolla johtamisella hoidetaan suomalaiset terveemmiksi? Voisiko asukas parhaimmillaan itse osallistua hyvinvointinsa rakentamiseen? Millaisia esimerkkejä meillä on Suomesta? Tule kuuntelemaan Mediconsultin järjestämää keskustelua SuomiAreenalla 13. heinäkuuta – myös etänä!

World Happiness Reportin (2018–2022) mukaan suomalaiset ovat maailman onnellisimpia, miksemme siis voisi olla myös maailman terveimpiä? Suomesta maailman tervein kansa -keskustelutilaisuudessa pohdimme suomalaisten terveyden edistämistä digitalisaation tuomien mahdollisuuksien ja hyvinvointitietojen hyödyntämisen näkökulmasta. Keskustelua käydään monipuolisesti mm. hyvinvointialueiden, tietojärjestelmien, tutkimuksen ja politiikan näkökulmista. Millaisia digitaalisuuteen ja hyvinvointitietojen hyödyntämiseen liittyviä tekoja uusilla hyvinvointialueilla tarvitaan, jotta suomalaiset voisivat tulevaisuudessa olla maailman terveimpiä? Miten sote-palveluiden vaikuttavuutta voidaan parantaa, ja voiko asukas itse osallistua oman terveytensä rakentamiseen?

Keskustelemassa on kattava edustus tiedolla johtamisen asiantuntijoita, poliitikkoja ja tekijöitä, jotka mahdollistavat suomalaisten hoidon ja hoivan sekä tulevaisuuden suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin. 

Suomesta maailman tervein kansa 13.7. SuomiAreenalla

Mediconsult Oy järjestää keskustelutilaisuuden koko kansan SuomiAreena 2022 -tapahtumassa. MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena on tunnettu laadukkaasta yhteiskunnallisesta keskustelusta – lisätietoja tapahtumasta SuomiAreenan sivuilla

Mediconsultin Suomesta maailman tervein kansa -keskustelutilaisuus pidetään Porissa, Kauppakeskus Puuvillassa ke 13.7.2022 klo 16:00-16:45. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ja se myös striimataan MTV:n verkkopalvelussa (suora linkki alkaa toimia tapahtumapäivänä, ja siitä voi katsoa myös tallenteen jälkikäteen). Tervetuloa paikan päälle tai striimin äärelle!

Tilaisuudessa keskustelevat:

 • Juontajana Eeva Lehtimäki, MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö
 • Emil Ackerman, Tietojohtamisen verkosto ry:n puheenjohtaja ja TAYS:n tietoarkkitehti
 • Leena Soininen, DigiFinlandin lääketieteellinen johtaja 
 • Paulus Torkki, Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan terveydenhuollon tuotantotalouden apulaisprofessori
 • Jarno Limnéll, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja (kok.) ja Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori
 • Jani Kokko, Keski-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja (sd.)
 • Merja Tepponen, Eksoten kehitysjohtaja
 • Ville Salaspuro, Mediconsultin lääketieteellinen johtaja

Voit katsoa keskustelua suoraan alla olevasta videosoittimesta tai MTV Katsomossa: https://www.mtv.fi/sarja/suomiareena-10003190/suomesta-maailman-tervein-kansa-1624134 (Linkki alkaa toimia tapahtumapäivänä, ja siitä voi katsoa myös tallenteen jälkikäteen.)

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 27/09/2023

Miten alueellisen sote-tietojärjestelmän käyttöönotto toteutetaan sujuvasti: Case Pohde

– Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue lähti liikkeelle kunnianhimoisesti ja organisaatio uudistui aika tavalla. Siksi oli tärkeää, että asiakastietojärjestelmät yhtenäistyivät mahdollisimman nopeasti, Pohteen sosiaalijohtaja Leena Pimperi-Koivisto...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 • Tarjouspyyntö
 • Lisätietoa ratkaisuista
 • Tilaa esite
 • Palaute
 • Jotain muuta