• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

"Tieto ei ole kaakana" – eHealth kuopiolaisittain

Heini Sahlberg - 15/04/2019

Kuten otsikosta voi ehkä päätellä, tämän vuoden kansainvälinen eHealth-konferenssi pidettiin Kuopiossa. Terveydenhuollon ammattilaisille ja palveluiden kehittäjille suunnattu tapahtuma tuo uutta tietoa digitaalisen terveydenhuollon kehityksestä ja ratkaisuista.

Pääaiheena ei siten ollut mikään uusi lintulaji (johon otsikko voi ulkopaikkakuntalaisen ajatukset harhauttaa), vaan Data-Driven Health eli savoksi "tieto ei ole kaakana". Teemoina tapahtumassa olivat tietoaltaiden hyötykäyttö, mobiilit terveysratkaisut, innovaatiot ja Visions of Future Health.

Vipinää ja kuhinaa riitti

Mediconsult osallistui konferenssiin näytteilleasettajana. Ständillä riitti vipinää, sillä kiinnostusta herättivät niin Mediconsult yrityksenä kuin ratkaisummekin. Etenkin mobiiliratkaisut ja sähköiset asiointipalvelut loivat kuhinaa – osa esitteistäkin loppui jo ensimmäisenä messupäivänä. Lisäksi konferenssissa oli esillä Omaolo-hanke, jossa Mediconsult toimii toteuttajana yhdessä Solitan kanssa, joten pääsimme esittelemään myös Omaoloa.

Toisena messupäivänä pidimme näytteilleasettajapuheenvuoron kevytjärjestelmä Sirosta sekä sen potentiaalista tietomassan hyödyntämisessä. Esitys kirvoitti vielä lisää kiinnostuneita kävijöitä osastollemme – kiitos kaikille vierailijoille!

PS. Lääketieteellinen johtajamme Ville Salaspuro pääsi myös kertomaan ajatuksiaan eHealthin tulevaisuudesta haastattelun merkeissä. Haastattelu on nähtävillä täällä.

Heini Sahlberg

KIRJOITTAJA Heini Sahlberg

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 16/01/2020

Mediconsult yritysdelegaatiovierailulle Etelä-Koreaan

Mediconsult osallistuu EU Gatewayn järjestämään, terveydenhuollon ja lääketieteen teknologioihin keskittyvään yritysdelegaatiovierailuun Etelä-Korean Soulissa maaliskuussa 2020.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta