Soita meille: +358 10 524 5500

  • Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarisarja jatkuu keskustelulla kansalaisen roolista sotessa

Mediconsult - 12/01/2023

Suomeen luodaan nyt uudenlaista sote-kulttuuria. Hyvinvointialueiden tuoreissa strategioissa korostetaan asiakaslähtöisyyttä ja palvelut luvataan järjestää sote-uudistuksen tavoitteiden pohjalta yhdenvertaisesti ja yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Onko lupausten lunastaminen mahdollista? Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarisarjan seuraavan osan teemana on kansalaisen valta ja vastuu sotessa tietoa ja digiä apuna käyttäen. Ilmoittaudu mukaan 16.2. pidettävään webinaariin!

”Väestö ikääntyy ja palvelutarpeet kasvavat, henkilöstöstä on pulaa ja valtion rahoitus ei tunnu millään riittävän hyvinvointialueiden kustannusten kattamiseen. Mitä aluevaltuutetut ovat strategioita vahvistaessaan tarkoittaneet yhdenvertaisuudella ja yksilölliset tarpeet huomioivalla asiakaslähtöisyydellä? Vahvistetaanko asiakkaiden valtaa ja mahdollisuuksia vaikuttaa omiin palveluihinsa vai siirretäänkö säästöpaineissa asiakaskeskeisyyden varjolla vastuuta omasta ja läheisten hoidosta ja hoivasta kansalaisille itselleen? Esimerkiksi näistä aiheista keskustelemme seuraavassa Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarissa”, kertoo Mikael Palola, tilaisuuden juontaja ja Mediconsultin yhteiskuntasuhdejohtaja.

Tule mukaan helmikuun webinaariin

16.2. pidettävässä Hyvinvointialueiden Suomi: Kansalaisen rooli sotessa – tieto ja digi tukena -webinaarissa keskustellaan siitä, mikä on kansalaisen oma valta ja vastuu uudessa sotessa ja miten hyvinvointialueet voivat digillä ja tiedolla tukea kansalaisia vallan käytössä ja vastuun kannossa. Kuulemme myös, mikä oli kansalaisten rooli Pohjois-Karjala-projektin onnistumisessa ja miten siitä saatuja oppeja olisi mahdollista hyödyntää laajemminkin uusilla hyvinvointialueilla.

Webinaarissa puhuvat:

  • Pekka Puska, lääkäri, professori, entinen THL:n johtaja: Kansalaisen rooli ja vastuu soten tavoitteiden kannalta
  • Leena Soininen, lääketieteellinen johtaja, DigiFinland: Tieto ja digitaaliset ratkaisut kansalaisen roolin vahvistamisessa
  • Kansanedustajat ja aluevaltuutetut Paula Risikko (kok., Etelä-Pohjanmaa), Johanna Ojala-Niemelä (sd., Lappi), Saara Hyrkkö (vihr., Länsi-Uusimaa) päättäjäpaneelissa

Maksuton webinaari on suunnattu erityisesti aluevaltuutetuille, hyvinvointialueiden sote-palveluiden ja tietohallinnon vastuuhenkilöille sekä eduskuntavaaliehdokkaille. Webinaariin ovat tervetulleita myös muut hyvinvointialueiden päätöksenteosta, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä sotessa sekä kansalaisten roolista kiinnostuneet.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

New call-to-action

Webinaari jatkaa 2–4 kertaa vuodessa järjestettävää Hyvinvointialueiden Suomi -sarjaa, jonka edellisten osien tallenteet ovat katsottavissa verkkosivuillamme:

Osallistu keskusteluun myös sosiaalisessa mediassa: #hyvinvointialueidensuomi #hyvinvointialue #tiedollajohtaminen #sotedigi #soteict #sote

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 10/04/2024

Miten hallita häiriökysyntää digitaalisissa sote-palveluissa? Tule webinaariin 16.5.!

Sote-ammattilaisia ja -päättäjiä kiinnostava ja tavoittava, erinomaiset palautteet kerännyt webinaarisarja hyvinvointialueiden ajankohtaisista aiheista jatkuu. Seuraavassa osassa 16.5.2024 aiheena on ”Miten hallita häiriökysyntää digitaalisissa...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta