• Seuraa meitä somessa:

fi / en

Post Fetaured Image

Rakenteellisen sosiaalityön merkitys hyvinvointialueiden päätöksenteossa – tervetuloa lokakuun webinaariin

Mediconsult - 30/08/2022

Hyvinvointialueiden sosiaalityön ammattilaisille kertyy asiakkaiden kohtaamisten sekä monipuolisten yhteistyöverkostojen kautta arvokasta tietoa alueen asukkaiden hyvinvoinnista ja sosiaalisista ongelmista sekä näiden taustalla vaikuttavista tekijöistä. Seuraavassa webinaarissa keskustellaan siitä, miten tätä sosiaalityön ammattilaisille kertyvää ja eri järjestelmiin kirjaamaa tietoa ja sen pohjalta syntyviä näkemyksiä olisi mahdollista hyödyntää hyvinvointialueiden päätöksenteossa.

Webinaari jatkaa Hyvinvointialueiden Suomi -sarjaa, jonka edellisten osien tallenteet ovat katsottavissa verkkosivuillamme: Tietoon perustuva palveluverkon suunnittelu ja Tietoon perustuva palvelustrategia ja talousarvio.

”Hyvinvointialueille luodaan nyt uudet päätöksenteon ja tietojohtamisen kulttuurit ja rakenteet sekä hankitaan niitä tukevat tietojärjestelmät ja tietojohtamisen työkalut. Tässä yhteydessä on hyvä tilaisuus varmistaa sosiaalityön ammattilaisille kertyvän tiedon välittyminen ja sen hyödyntäminen hyvinvointialueiden johtamisessa ja päätöksenteossa”, toteaa tilaisuuden juontava Mikael Palola, Mediconsultin yhteiskuntasuhdejohtaja.

Ilmoittaudu webinaariin 6.10.

Hyvinvointialueiden Suomi: Tietoon perustuva rakenteellinen sosiaalityö -webinaari järjestetään torstaina 6.10. klo 8:00-9:30.

Asiantuntijapuheenvuorossa kuullaan Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen johtaja Tarja Kauppilaa. Hän avaa rakenteellisen sosiaalityön merkitystä hyvinvointialueiden johtamisessa ja päätöksenteossa.

Käytännön sosiaalityöntekijän näkökulman webinaariin tuo Jyväskylän kaupungin lastensuojelun sosiaalityöntekijä Olli Niskanen.

Päättäjäpaneelissa rakenteellisen sosiaalityön roolia ja merkitystä käsitellään hyvinvointialueiden ja niiden keskeisten yhteistyötahojen päätöksenteon näkökulmista. Keskustelemassa ovat kansanedustajat Tom Packalen (ps, Helsinki), Piritta Rantanen (sdp, Keski-Suomi) ja Ville Valkonen (kok, Varsinais-Suomi).

Webinaari on suunnattu erityisesti aluevaltuutetuille sekä hyvinvointialueiden hallinnon ja tietojohtamisen valmistelijoille. Webinaariin ovat tervetulleita myös kaikki muut hyvinvointialueiden valmistelusta ja rakenteellisesta sosiaalityöstä kiinnostuneet.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

New call-to-action

Webinaari on osa Hyvinvointialueiden Suomi -webinaarisarjaa. Seuraavan webinaarin ilmoittautuminen aukeaa syksyn 2022 aikana – pysy kuulolla!

Osallistu keskusteluun myös sosiaalisessa mediassa: #hyvinvoivasuomi #hyvinvointialueidensuomi #hyvinvointialueet #rakenteellinensosiaalityö #tiedollajohtaminen

Lisää samasta aihealueesta

Mediconsult - 01/12/2022

Osta työtä Suomeen -päivä 2.12. korostaa kotimaisten valintojen merkitystä

Joulukuussa kiinnitetään huomiota kotimaisiin kulutusvalintoihin. Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 2.12., jolloin Suomalaisen Työn Liitto jäsenyrityksineen haluaa muistuttaa, että niin yritysten kuin kuluttajien ostopäätöksillä on laajempia...

Lue lisää

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lectus odio, convallis ac enim eu, egestas mattis dolor. Sed vitae orci et erat consectetur euismod. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Tarjouspyyntö
  • Lisätietoa ratkaisuista
  • Tilaa esite
  • Palaute
  • Jotain muuta